A S S A L A M U A L A I K U M
 I've waited this post for so long time .
  This is my first & new handmade creation by me . Hope you like it .

 Closer look ..
 Overall
Made by peachy pink faux korean suede with heart toggle in gold and the three genuine heart swarovki cyrstals hangging make this bracelet looks more girlish and sweet.

If any of you interested to purchase this cute bracelet, kindly pm me at my fan page >here<

For Sale : Sweet Swarovski Handmade Braided Bracelet

May 31, 2013


A S S A L A M U A L A I K U M
 I've waited this post for so long time .
  This is my first & new handmade creation by me . Hope you like it .

 Closer look ..
 Overall
Made by peachy pink faux korean suede with heart toggle in gold and the three genuine heart swarovki cyrstals hangging make this bracelet looks more girlish and sweet.

If any of you interested to purchase this cute bracelet, kindly pm me at my fan page >here<
Its been a while since my graduation day .

but still , I want to upload a few pictures that have been taken on that day . Hari graduasi ini diadakan di Hotel Holiday Villa, Alor Star, pada 04/05/2013 .. pada hari yang sama dengan majlis perkahwinan kakak kesayanganku dan hanya tinggal lagi seminggu utk menghadapi final exam . Aku telah menjangkakan hari ini setelah sekian lama, oleh sebab itu , Aku sentiasa update dengan tarikh2 cuti hujung minggu kerana bagiku ianya adalah sangat hectic .. (nak studynya lagi , nak prepare macam-macam lagi..)

Aku hanya mempunyai seorang kakak dan bagaimana tugasku seorang adik jika aku tidak dapat membantu apa apa hanya kerana aku akan menghadapi peperiksaan terbesar dlm asasi . Maka aku telah menulis tarikh tarikh weekend di atas whiteboard bilikku di kuala nerang. 

Aku merancang bila akanku pulang dan bila akanku belajar. dan pada hari ini, alhamdulillah aku dapat rasakan, keadaan tidak sekelam kabut seperti yang dijangkakan . walaupun aku kehilangan tiga hari per sembilan hari untuk study week namun aku berasa ianya cukup untukku walaupun aku tidaklah perform very well in final ;'( but still feel gratefull with what I've done ♥

Lets leave this sad story behind .,

taraa ! its me(the innocent girl) , fatin , azwa and ellina . They are very gorgeous and kind ! We are going to graduate so soon ..

After graduating :D Yeayyy . ♥
dah dapat sijil tamat pengajian youu . Ok before this day , kitorang ade spot check taw . Ada check baju dan kasut . sebab kitorang tak boleh over over lebih daripada pensyarah . huehue. and aku adalah antara yang kasutnya kena reject because the lecturers said ''nanti ambil gambar tak cantik''. Maybe bcoz the shoe is not black in colour, mungkin  ada ketul ketul berlian  yang banyak ;p and maybe it is jarang and so what ever yang penting kena reject  . so aku pakai kasut ezza masa naik pentas , secara mengejut tak plan pon . sorry aw ezza .only your shoe fits with me :p (sebenarnya ketat sikit)
and this is jaja,amir,ahsha and the awesomeness girl . bwek

part of my table partners. because mybe our name start with A and other beginning of alphabets. 
AMIR HAMZAH,AMIERUL RIEZA,RAHIM (i think it start with ahmad too) & AHMAD MUTHAIN,
ah masing masing stop making those face





 
Now I am with Fadhilah .a RCMP student. I dont remember how I can be so close with her .
But she is just  very nice and cute ^^, .Jumpa kat mana mana mesti tegur punya .  I like her .
 I like friendly people espcially those who are friendly with me ;p

 Btw, she is taller than me ? what ???


atoto, posing sopan ..
Happiness Radiation !
So glad and proud of myself because i could graduated succesfully from KMKN in Foundation in Science Vinayaka .
tembamnyeee . xoxo

Guess what ? I got Special Award .!
Seriously, I never expected this and it turn out like one of miracles in my life .
Timbul rasa jeles bila orang lain dapat naik pentas terima anugerah sumbangsih . dalam hati, they're so lucky bcoz they're so intellegence,kind and semuanya yang bagus bagus .
Tup tup saya pon naik ambek jugak . ;p alhamdulillah.

Macam mana aku boleh dapat anugerah sumbangsih ini adalah berpunca daripada ibuku.actually banyak lagi . but without my mom keizinan n galakkan ,i'd never enter the INVEX . 
its happened since we got gold in Fusion Day at KMKN. Sir Azran supports us to enter that International Exhibition .Then my group leader(tsam) asks everyone in my group consist of only 3 members(fira,cek pah,me) to give opinion . When I ask tsam back, what majority says ?
The answer is "only you who do not agree to enter" .


Makanan yang disediakan dekat Holiday Villa . These are side dishes. Sedap meh .  I like em ,

My future housemates in RCMP .
 Suppose to be seven in that picca minus me . Ahsha , my KMKN roommate is missing . !

To conclude , sebenarnya this is my first graduation day . sebab sebelum ni dekat sekolah harian tak ada lah pulak hari tamat pengajian .
Di KMKN , i've learnt lotsa things .
Thats all . Wish KMKN will be the greatest kolej mara in future . Amin .....

Photo Diary : Graduation Day ♥

May 29, 2013

Its been a while since my graduation day .

but still , I want to upload a few pictures that have been taken on that day . Hari graduasi ini diadakan di Hotel Holiday Villa, Alor Star, pada 04/05/2013 .. pada hari yang sama dengan majlis perkahwinan kakak kesayanganku dan hanya tinggal lagi seminggu utk menghadapi final exam . Aku telah menjangkakan hari ini setelah sekian lama, oleh sebab itu , Aku sentiasa update dengan tarikh2 cuti hujung minggu kerana bagiku ianya adalah sangat hectic .. (nak studynya lagi , nak prepare macam-macam lagi..)

Aku hanya mempunyai seorang kakak dan bagaimana tugasku seorang adik jika aku tidak dapat membantu apa apa hanya kerana aku akan menghadapi peperiksaan terbesar dlm asasi . Maka aku telah menulis tarikh tarikh weekend di atas whiteboard bilikku di kuala nerang. 

Aku merancang bila akanku pulang dan bila akanku belajar. dan pada hari ini, alhamdulillah aku dapat rasakan, keadaan tidak sekelam kabut seperti yang dijangkakan . walaupun aku kehilangan tiga hari per sembilan hari untuk study week namun aku berasa ianya cukup untukku walaupun aku tidaklah perform very well in final ;'( but still feel gratefull with what I've done ♥

Lets leave this sad story behind .,

taraa ! its me(the innocent girl) , fatin , azwa and ellina . They are very gorgeous and kind ! We are going to graduate so soon ..

After graduating :D Yeayyy . ♥
dah dapat sijil tamat pengajian youu . Ok before this day , kitorang ade spot check taw . Ada check baju dan kasut . sebab kitorang tak boleh over over lebih daripada pensyarah . huehue. and aku adalah antara yang kasutnya kena reject because the lecturers said ''nanti ambil gambar tak cantik''. Maybe bcoz the shoe is not black in colour, mungkin  ada ketul ketul berlian  yang banyak ;p and maybe it is jarang and so what ever yang penting kena reject  . so aku pakai kasut ezza masa naik pentas , secara mengejut tak plan pon . sorry aw ezza .only your shoe fits with me :p (sebenarnya ketat sikit)
and this is jaja,amir,ahsha and the awesomeness girl . bwek

part of my table partners. because mybe our name start with A and other beginning of alphabets. 
AMIR HAMZAH,AMIERUL RIEZA,RAHIM (i think it start with ahmad too) & AHMAD MUTHAIN,
ah masing masing stop making those face





 
Now I am with Fadhilah .a RCMP student. I dont remember how I can be so close with her .
But she is just  very nice and cute ^^, .Jumpa kat mana mana mesti tegur punya .  I like her .
 I like friendly people espcially those who are friendly with me ;p

 Btw, she is taller than me ? what ???


atoto, posing sopan ..
Happiness Radiation !
So glad and proud of myself because i could graduated succesfully from KMKN in Foundation in Science Vinayaka .
tembamnyeee . xoxo

Guess what ? I got Special Award .!
Seriously, I never expected this and it turn out like one of miracles in my life .
Timbul rasa jeles bila orang lain dapat naik pentas terima anugerah sumbangsih . dalam hati, they're so lucky bcoz they're so intellegence,kind and semuanya yang bagus bagus .
Tup tup saya pon naik ambek jugak . ;p alhamdulillah.

Macam mana aku boleh dapat anugerah sumbangsih ini adalah berpunca daripada ibuku.actually banyak lagi . but without my mom keizinan n galakkan ,i'd never enter the INVEX . 
its happened since we got gold in Fusion Day at KMKN. Sir Azran supports us to enter that International Exhibition .Then my group leader(tsam) asks everyone in my group consist of only 3 members(fira,cek pah,me) to give opinion . When I ask tsam back, what majority says ?
The answer is "only you who do not agree to enter" .


Makanan yang disediakan dekat Holiday Villa . These are side dishes. Sedap meh .  I like em ,

My future housemates in RCMP .
 Suppose to be seven in that picca minus me . Ahsha , my KMKN roommate is missing . !

To conclude , sebenarnya this is my first graduation day . sebab sebelum ni dekat sekolah harian tak ada lah pulak hari tamat pengajian .
Di KMKN , i've learnt lotsa things .
Thats all . Wish KMKN will be the greatest kolej mara in future . Amin .....
Hello girls out there . Well today i'm quite excited to review a new fascinating brand known as Essenseri .
First of all you have to know that Essenseri products are produced in Malaysia and you do need to worry anything about the ingredients in there because it is totally safe and no dangerous chemical subtances like hydroquinone and what so ever.

Here they are .
PRESENTING YOU .. ESSENSERI


OMjayyy the packaging is so cute elegant. very girlish :D
i like it so much ! how bout you ?><?

OK , let me start with the cleanser .
ESSENSERI SKIN RENEW FACIAL CLEANSER


Wrap in green with small pink tag,.ee comelnye :)
75ml with only RM18.
BUT but but the effect was very good and amazing .
It helps to remove dead cells, whiten the skin and make our skin smooth and fresh !
We can also use it as makeup remover . Just try it out girls .

You know , i had been looking for the face mist for long time since i think it will make my face fresh instantly . and it is no joke when it is truly happened when i found Essenseri Serum Mist. For you information , Serum Mist is another Essenseri quality product which comprised into 3 series . RM29 each $$

1 - Acne Reduction 2- Extra Whitening 3- Age Defying

Acne Reduction - recommended for those who has acne problem. Cleanse your face thoroughly with Essenseri Facial Cleanser and then proceed with the spray of miracle to your face. Avoid contact with your eyes , Closing them closely^_^haha# i mean just close them.

in bahasa , this series is for
  • mengatasi jerawat(yang degil)
  • merawat alahan kulit
  • merawat kerenggan kulit dan pori tersumbat
-
Next, Extra Whitening .  Ok lepas selesai masalah jerawat, apa lagi. mari memutihkan kulit sama-sama . Putihkan kulit ni berperingkat taw . It takes time. Biasalah tu kan. Just make sure you are consistent with it.It promotes luminous, soft, smooth skin with a light hydrating mist that is the perfect skin "pick me up" for use through out the day . Essenseri Serum Mist ni sangat sesuai untuk wanita-wanita dan gadis-gadis yang semakin busy nowadays. Dihasilkan dengan botol bulat yang comel memang senang untuk dibawa ke mana mana sahaja. Letak dalam pensel box pon boleh . You can spray them whenever you like. Kalau bawak handbag, you can just place them in the small pocket bcoz it is just so small and convenient .tak payah nak bawak krim2 bagai. Why ?

Because it is S.E.R.U.M . it do act as toner, moisturiser and others which will make your skin become more fresh and glowy each time you spray .

Lagi satu , apa yang paling best dengan SERUM mist ni , after you all solat, you all can just spray like a boss bebeh . serious tak yah buang2 masa lagi nak apply macam-macam . It just lighten your task . easy aite ?

Last but not least , Age Defying. It is to reduce wrinkles and make you skin looks young . !
Spray it a few times daily . then just wait and see .

 The details behind of the box, so as i said before , no need to worry anything, If you hesitate , you can always check back the info given.

This is the Q&A from the Essenseri itself . I know you can't read bcoz it is blurry image . My apologies .
Read them at Essenseri Website & Dont forget to like the fan page too.

Review
Service
4.5/5 
Emails are replied very fast and easy to communicate .
Packaging
4/5
Elegance and sweet ! Like it :)
 
Effectiveness
3/5
I feel fresh after using the essenseri serum mist. 
The whitening serum , i havent use it yet . Gotta try :)



Simply mist your face anytime, to give your face a healthly glow and refresh your skin. Can be done using Essenseri Face Mist 















Review : Comelnye Essenseri

May 28, 2013

Hello girls out there . Well today i'm quite excited to review a new fascinating brand known as Essenseri .
First of all you have to know that Essenseri products are produced in Malaysia and you do need to worry anything about the ingredients in there because it is totally safe and no dangerous chemical subtances like hydroquinone and what so ever.

Here they are .
PRESENTING YOU .. ESSENSERI


OMjayyy the packaging is so cute elegant. very girlish :D
i like it so much ! how bout you ?><?

OK , let me start with the cleanser .
ESSENSERI SKIN RENEW FACIAL CLEANSER


Wrap in green with small pink tag,.ee comelnye :)
75ml with only RM18.
BUT but but the effect was very good and amazing .
It helps to remove dead cells, whiten the skin and make our skin smooth and fresh !
We can also use it as makeup remover . Just try it out girls .

You know , i had been looking for the face mist for long time since i think it will make my face fresh instantly . and it is no joke when it is truly happened when i found Essenseri Serum Mist. For you information , Serum Mist is another Essenseri quality product which comprised into 3 series . RM29 each $$

1 - Acne Reduction 2- Extra Whitening 3- Age Defying

Acne Reduction - recommended for those who has acne problem. Cleanse your face thoroughly with Essenseri Facial Cleanser and then proceed with the spray of miracle to your face. Avoid contact with your eyes , Closing them closely^_^haha# i mean just close them.

in bahasa , this series is for
  • mengatasi jerawat(yang degil)
  • merawat alahan kulit
  • merawat kerenggan kulit dan pori tersumbat
-
Next, Extra Whitening .  Ok lepas selesai masalah jerawat, apa lagi. mari memutihkan kulit sama-sama . Putihkan kulit ni berperingkat taw . It takes time. Biasalah tu kan. Just make sure you are consistent with it.It promotes luminous, soft, smooth skin with a light hydrating mist that is the perfect skin "pick me up" for use through out the day . Essenseri Serum Mist ni sangat sesuai untuk wanita-wanita dan gadis-gadis yang semakin busy nowadays. Dihasilkan dengan botol bulat yang comel memang senang untuk dibawa ke mana mana sahaja. Letak dalam pensel box pon boleh . You can spray them whenever you like. Kalau bawak handbag, you can just place them in the small pocket bcoz it is just so small and convenient .tak payah nak bawak krim2 bagai. Why ?

Because it is S.E.R.U.M . it do act as toner, moisturiser and others which will make your skin become more fresh and glowy each time you spray .

Lagi satu , apa yang paling best dengan SERUM mist ni , after you all solat, you all can just spray like a boss bebeh . serious tak yah buang2 masa lagi nak apply macam-macam . It just lighten your task . easy aite ?

Last but not least , Age Defying. It is to reduce wrinkles and make you skin looks young . !
Spray it a few times daily . then just wait and see .

 The details behind of the box, so as i said before , no need to worry anything, If you hesitate , you can always check back the info given.

This is the Q&A from the Essenseri itself . I know you can't read bcoz it is blurry image . My apologies .
Read them at Essenseri Website & Dont forget to like the fan page too.

Review
Service
4.5/5 
Emails are replied very fast and easy to communicate .
Packaging
4/5
Elegance and sweet ! Like it :)
 
Effectiveness
3/5
I feel fresh after using the essenseri serum mist. 
The whitening serum , i havent use it yet . Gotta try :)



Simply mist your face anytime, to give your face a healthly glow and refresh your skin. Can be done using Essenseri Face Mist 
















Salam ! lately baru terexposed dengan google+ , then terus tanpa berfikir apa-apa activekan google+ comment bcoz i see it in other blogs, it is so awesome and flexible. don't you think so? and then seronok lah dengan pujian yang melambung lambung hebatlah blogger.com ni. dah maju siket. comment box dah ala2 java gituuu .. boleh tengok how minutes ago lagi . prghh . hope you guys update more. kan zaman berteknologi tinggi . takkan facebook upgrade timeline baru, blogger tak buat apa2 kot .



tapi tapi la kan . i a bit serabut dengan blogger profile baru actually . for the first time la katakan sbb dah lama setia dengan blogger profile lama . Well sampai bila kita na berada di takuk lama . It is what we call life man .We need to adapt with changes .am I right ?


Back to google+ comment, do you like it ?

I like i like .. tapi ... comments dah tak leh approve lagi .. betul ke ?

Kalau revert back to blogger comment, comment yg dikomen menggunakan google+ does not appear :(


Pastu why saya punya blog, blogger.com tak count comment yg mnggunakan google+. I mean , dah la no awaiting moderation macam dulu pastu bila bukak blog main page, jumlah komen still da same. kalau 2, 2 jeeeee . sedangkan dah de beberapa orang yang komen .:"( ughh . help me please . camne nak bagi dia count ?
Help me giving opinion too which one is better blogger comment or google+ comment? to you readers and me .


But i just think i'll stick to blogger comment but google+ is just awesome. you can even tag people. ;'(

Love to see your feedback . thank you so much for giving support(S) . ayat tak leh blah ,,

Assalamualaikum ...

Noobnya aku. ada sesiapa boleh tolong?


Salam ! lately baru terexposed dengan google+ , then terus tanpa berfikir apa-apa activekan google+ comment bcoz i see it in other blogs, it is so awesome and flexible. don't you think so? and then seronok lah dengan pujian yang melambung lambung hebatlah blogger.com ni. dah maju siket. comment box dah ala2 java gituuu .. boleh tengok how minutes ago lagi . prghh . hope you guys update more. kan zaman berteknologi tinggi . takkan facebook upgrade timeline baru, blogger tak buat apa2 kot .



tapi tapi la kan . i a bit serabut dengan blogger profile baru actually . for the first time la katakan sbb dah lama setia dengan blogger profile lama . Well sampai bila kita na berada di takuk lama . It is what we call life man .We need to adapt with changes .am I right ?


Back to google+ comment, do you like it ?

I like i like .. tapi ... comments dah tak leh approve lagi .. betul ke ?

Kalau revert back to blogger comment, comment yg dikomen menggunakan google+ does not appear :(


Pastu why saya punya blog, blogger.com tak count comment yg mnggunakan google+. I mean , dah la no awaiting moderation macam dulu pastu bila bukak blog main page, jumlah komen still da same. kalau 2, 2 jeeeee . sedangkan dah de beberapa orang yang komen .:"( ughh . help me please . camne nak bagi dia count ?
Help me giving opinion too which one is better blogger comment or google+ comment? to you readers and me .


But i just think i'll stick to blogger comment but google+ is just awesome. you can even tag people. ;'(

Love to see your feedback . thank you so much for giving support(S) . ayat tak leh blah ,,

Assalamualaikum ...


Assalamualaikum . Pernah dengar Anugerah Blockbuster tak ? hai dah nak masuk siri yang ke dua takkan tak pernah dengar kot kan ... (ada yang terasa tak ) ihi ..

Anugerah Blockbuster  ni adalah anugerah yang diberi khas oleh team Astro which is korang boleh saksikan anugerah ni secara lansung di astro ria dan astro mustika . #aku takdak astro kbye

akan diadakan pada
15 Jun 2013Karpet Blokbuster - 8.30 malam
Malam Anugerah Blokbuster - 9 Malam
p/s sapa rasa nak hadir bolehlah hadirkan diri . ihiks.

Hey .. rugi la kalau hampa tak undi yang betul betul layak kan ?
Ada banyak kategori sebenarnya . mesti ada punya artis kegemaran korang yang tersenarai .. This is the list of category. choose and click which one you interested. ;D

but for me , i choose watak penjahat terhebat :D nak tahu jugak siapa yang hebat tu. hebat dan jahat . wah so COOL !
antara watak2 penjahat yang ada .. jeng jeng jeng


Juliana Evans,

Remy Ishak,

Tomok

Bront Palarae,

Azad Jasmin

and you know what , undian terbanyak dapat dekat ......tengok sini
jauh undi artis ni dengan juliana evans tau .2x.  mula2 aku ingat juliana evans yang dapat .
eh jom la undi weh , tak pun jom tengok siapa yang dapat undi terbanyak . !watak penjahat tuu ..  jangan lepaskan peluang !
 go to this site http://bit.ly/14GfwCL



Anda akan tentukan siapa bakal menang di Anugerah Blokbuster Astro. Undi pelakon dan filem terbaik sekarang! http://bit.ly/14GfwCL

Find out hero and heroin terbaik here

Astro baik hati here

siapa artis yang jahat sangat tu ?

May 25, 2013



Assalamualaikum . Pernah dengar Anugerah Blockbuster tak ? hai dah nak masuk siri yang ke dua takkan tak pernah dengar kot kan ... (ada yang terasa tak ) ihi ..

Anugerah Blockbuster  ni adalah anugerah yang diberi khas oleh team Astro which is korang boleh saksikan anugerah ni secara lansung di astro ria dan astro mustika . #aku takdak astro kbye

akan diadakan pada
15 Jun 2013Karpet Blokbuster - 8.30 malam
Malam Anugerah Blokbuster - 9 Malam
p/s sapa rasa nak hadir bolehlah hadirkan diri . ihiks.

Hey .. rugi la kalau hampa tak undi yang betul betul layak kan ?
Ada banyak kategori sebenarnya . mesti ada punya artis kegemaran korang yang tersenarai .. This is the list of category. choose and click which one you interested. ;D

but for me , i choose watak penjahat terhebat :D nak tahu jugak siapa yang hebat tu. hebat dan jahat . wah so COOL !
antara watak2 penjahat yang ada .. jeng jeng jeng


Juliana Evans,

Remy Ishak,

Tomok

Bront Palarae,

Azad Jasmin

and you know what , undian terbanyak dapat dekat ......tengok sini
jauh undi artis ni dengan juliana evans tau .2x.  mula2 aku ingat juliana evans yang dapat .
eh jom la undi weh , tak pun jom tengok siapa yang dapat undi terbanyak . !watak penjahat tuu ..  jangan lepaskan peluang !
 go to this site http://bit.ly/14GfwCL



Anda akan tentukan siapa bakal menang di Anugerah Blokbuster Astro. Undi pelakon dan filem terbaik sekarang! http://bit.ly/14GfwCL

Find out hero and heroin terbaik here

Astro baik hati here

Aiiyook , dah habis asasi lah awak . bestnyeee . what a wonderful memory to be there .. KMKN . a place where I've learnt more than one thing that really meant to me . terlalu banyak benda yang nak dikongsi sebenarnya .. tapi tak semudah itu .. 
 walaupun banyak pahit tapi manisnya itu pasti ada .. walaupun sementara tapi ia cukup untuk sekujur tubuh yang masih lagi mampu menikmati nikmat yang terlalu banyak di dalam dunia ni .

Still lagi fresh dalam ingatan , dalam hati perasaan tak mahu g kolej . I hate that kolej ! I hate ! just HATE ! orang kata tak elok benci tempat kita nak belajar .. tapi , otokee.. tak mintak pon . tetapi dengan hadirnya sebilangan kawan2, perasaan tak suka tu dikikis dari masa ke semasa . dengan guru2nya yang super awesome , masyaallah , ini lah jalan yg terbaik yang diaturkan oleh Allah s.w.t kepada diriku . 

Walaupun kadang2 diri ini lalai dan alpa, tetapi nikmat yang Allah mmg tak dapat dinafikan . Sungguh kalau fikir2 balik , i think i am the one who is very lucky in this world . Rezeki yang melimpah ruah , Allah gives what I seek for .  Alhamdulillah :D


Banyak kegagalan di KMKN yang memberi erti yg sangat mendalam dalam hidup aku , First time hidup berkeluarga dengan bukan keluarga sendiri . But it just happenned . After this , we will move on to RCMP ,. The royal college medical Perak . Yess  xD 

Tengah mengemas bilik .. especially wardrobe . VERY MESSY !


IF ONLY IF .............

End of Foundation ..

May 18, 2013

Aiiyook , dah habis asasi lah awak . bestnyeee . what a wonderful memory to be there .. KMKN . a place where I've learnt more than one thing that really meant to me . terlalu banyak benda yang nak dikongsi sebenarnya .. tapi tak semudah itu .. 
 walaupun banyak pahit tapi manisnya itu pasti ada .. walaupun sementara tapi ia cukup untuk sekujur tubuh yang masih lagi mampu menikmati nikmat yang terlalu banyak di dalam dunia ni .

Still lagi fresh dalam ingatan , dalam hati perasaan tak mahu g kolej . I hate that kolej ! I hate ! just HATE ! orang kata tak elok benci tempat kita nak belajar .. tapi , otokee.. tak mintak pon . tetapi dengan hadirnya sebilangan kawan2, perasaan tak suka tu dikikis dari masa ke semasa . dengan guru2nya yang super awesome , masyaallah , ini lah jalan yg terbaik yang diaturkan oleh Allah s.w.t kepada diriku . 

Walaupun kadang2 diri ini lalai dan alpa, tetapi nikmat yang Allah mmg tak dapat dinafikan . Sungguh kalau fikir2 balik , i think i am the one who is very lucky in this world . Rezeki yang melimpah ruah , Allah gives what I seek for .  Alhamdulillah :D


Banyak kegagalan di KMKN yang memberi erti yg sangat mendalam dalam hidup aku , First time hidup berkeluarga dengan bukan keluarga sendiri . But it just happenned . After this , we will move on to RCMP ,. The royal college medical Perak . Yess  xD 

Tengah mengemas bilik .. especially wardrobe . VERY MESSY !


IF ONLY IF .............

Latest Instagrams

© Anis Nadhilah. Design by Fearne.