siapa artis yang jahat sangat tu ?

May 25, 2013



Assalamualaikum . Pernah dengar Anugerah Blockbuster tak ? hai dah nak masuk siri yang ke dua takkan tak pernah dengar kot kan ... (ada yang terasa tak ) ihi ..

Anugerah Blockbuster  ni adalah anugerah yang diberi khas oleh team Astro which is korang boleh saksikan anugerah ni secara lansung di astro ria dan astro mustika . #aku takdak astro kbye

akan diadakan pada
15 Jun 2013Karpet Blokbuster - 8.30 malam
Malam Anugerah Blokbuster - 9 Malam
p/s sapa rasa nak hadir bolehlah hadirkan diri . ihiks.

Hey .. rugi la kalau hampa tak undi yang betul betul layak kan ?
Ada banyak kategori sebenarnya . mesti ada punya artis kegemaran korang yang tersenarai .. This is the list of category. choose and click which one you interested. ;D

but for me , i choose watak penjahat terhebat :D nak tahu jugak siapa yang hebat tu. hebat dan jahat . wah so COOL !
antara watak2 penjahat yang ada .. jeng jeng jeng


Juliana Evans,

Remy Ishak,

Tomok

Bront Palarae,

Azad Jasmin

and you know what , undian terbanyak dapat dekat ......tengok sini
jauh undi artis ni dengan juliana evans tau .2x.  mula2 aku ingat juliana evans yang dapat .
eh jom la undi weh , tak pun jom tengok siapa yang dapat undi terbanyak . !watak penjahat tuu ..  jangan lepaskan peluang !
 go to this site http://bit.ly/14GfwCL



Anda akan tentukan siapa bakal menang di Anugerah Blokbuster Astro. Undi pelakon dan filem terbaik sekarang! http://bit.ly/14GfwCL

Find out hero and heroin terbaik here

Astro baik hati here

1 comment

  1. tomok x seswai la utk watak jahat..
    i suke azad jazmin.. sbb muka die real bengis klu jadi jht..ihiiikkk
    btw, jmput folow tmpt sy =)

    ReplyDelete

Latest Instagrams

© Anis Nadhilah. Design by Fearne.