End of Foundation ..

May 18, 2013

Aiiyook , dah habis asasi lah awak . bestnyeee . what a wonderful memory to be there .. KMKN . a place where I've learnt more than one thing that really meant to me . terlalu banyak benda yang nak dikongsi sebenarnya .. tapi tak semudah itu .. 
 walaupun banyak pahit tapi manisnya itu pasti ada .. walaupun sementara tapi ia cukup untuk sekujur tubuh yang masih lagi mampu menikmati nikmat yang terlalu banyak di dalam dunia ni .

Still lagi fresh dalam ingatan , dalam hati perasaan tak mahu g kolej . I hate that kolej ! I hate ! just HATE ! orang kata tak elok benci tempat kita nak belajar .. tapi , otokee.. tak mintak pon . tetapi dengan hadirnya sebilangan kawan2, perasaan tak suka tu dikikis dari masa ke semasa . dengan guru2nya yang super awesome , masyaallah , ini lah jalan yg terbaik yang diaturkan oleh Allah s.w.t kepada diriku . 

Walaupun kadang2 diri ini lalai dan alpa, tetapi nikmat yang Allah mmg tak dapat dinafikan . Sungguh kalau fikir2 balik , i think i am the one who is very lucky in this world . Rezeki yang melimpah ruah , Allah gives what I seek for .  Alhamdulillah :D


Banyak kegagalan di KMKN yang memberi erti yg sangat mendalam dalam hidup aku , First time hidup berkeluarga dengan bukan keluarga sendiri . But it just happenned . After this , we will move on to RCMP ,. The royal college medical Perak . Yess  xD 

Tengah mengemas bilik .. especially wardrobe . VERY MESSY !


IF ONLY IF .............

2 comments

  1. eh u, apsal kat bloglist ain link blog ni tak berupdate sebulan lepas? u ada silap setting url ke?dah remove add balik byk kali dah dalam bloglist...

    ReplyDelete
  2. yeke .. xde lah .. i xpndai sgt bab2 setting url ni . n xusik pape pon ..

    ReplyDelete

Latest Instagrams

© Anis Nadhilah. Design by Fearne.