Photo Diary : Graduation Day ♥

May 29, 2013

Its been a while since my graduation day .

but still , I want to upload a few pictures that have been taken on that day . Hari graduasi ini diadakan di Hotel Holiday Villa, Alor Star, pada 04/05/2013 .. pada hari yang sama dengan majlis perkahwinan kakak kesayanganku dan hanya tinggal lagi seminggu utk menghadapi final exam . Aku telah menjangkakan hari ini setelah sekian lama, oleh sebab itu , Aku sentiasa update dengan tarikh2 cuti hujung minggu kerana bagiku ianya adalah sangat hectic .. (nak studynya lagi , nak prepare macam-macam lagi..)

Aku hanya mempunyai seorang kakak dan bagaimana tugasku seorang adik jika aku tidak dapat membantu apa apa hanya kerana aku akan menghadapi peperiksaan terbesar dlm asasi . Maka aku telah menulis tarikh tarikh weekend di atas whiteboard bilikku di kuala nerang. 

Aku merancang bila akanku pulang dan bila akanku belajar. dan pada hari ini, alhamdulillah aku dapat rasakan, keadaan tidak sekelam kabut seperti yang dijangkakan . walaupun aku kehilangan tiga hari per sembilan hari untuk study week namun aku berasa ianya cukup untukku walaupun aku tidaklah perform very well in final ;'( but still feel gratefull with what I've done ♥

Lets leave this sad story behind .,

taraa ! its me(the innocent girl) , fatin , azwa and ellina . They are very gorgeous and kind ! We are going to graduate so soon ..

After graduating :D Yeayyy . ♥
dah dapat sijil tamat pengajian youu . Ok before this day , kitorang ade spot check taw . Ada check baju dan kasut . sebab kitorang tak boleh over over lebih daripada pensyarah . huehue. and aku adalah antara yang kasutnya kena reject because the lecturers said ''nanti ambil gambar tak cantik''. Maybe bcoz the shoe is not black in colour, mungkin  ada ketul ketul berlian  yang banyak ;p and maybe it is jarang and so what ever yang penting kena reject  . so aku pakai kasut ezza masa naik pentas , secara mengejut tak plan pon . sorry aw ezza .only your shoe fits with me :p (sebenarnya ketat sikit)
and this is jaja,amir,ahsha and the awesomeness girl . bwek

part of my table partners. because mybe our name start with A and other beginning of alphabets. 
AMIR HAMZAH,AMIERUL RIEZA,RAHIM (i think it start with ahmad too) & AHMAD MUTHAIN,
ah masing masing stop making those face





 
Now I am with Fadhilah .a RCMP student. I dont remember how I can be so close with her .
But she is just  very nice and cute ^^, .Jumpa kat mana mana mesti tegur punya .  I like her .
 I like friendly people espcially those who are friendly with me ;p

 Btw, she is taller than me ? what ???


atoto, posing sopan ..
Happiness Radiation !
So glad and proud of myself because i could graduated succesfully from KMKN in Foundation in Science Vinayaka .
tembamnyeee . xoxo

Guess what ? I got Special Award .!
Seriously, I never expected this and it turn out like one of miracles in my life .
Timbul rasa jeles bila orang lain dapat naik pentas terima anugerah sumbangsih . dalam hati, they're so lucky bcoz they're so intellegence,kind and semuanya yang bagus bagus .
Tup tup saya pon naik ambek jugak . ;p alhamdulillah.

Macam mana aku boleh dapat anugerah sumbangsih ini adalah berpunca daripada ibuku.actually banyak lagi . but without my mom keizinan n galakkan ,i'd never enter the INVEX . 
its happened since we got gold in Fusion Day at KMKN. Sir Azran supports us to enter that International Exhibition .Then my group leader(tsam) asks everyone in my group consist of only 3 members(fira,cek pah,me) to give opinion . When I ask tsam back, what majority says ?
The answer is "only you who do not agree to enter" .


Makanan yang disediakan dekat Holiday Villa . These are side dishes. Sedap meh .  I like em ,

My future housemates in RCMP .
 Suppose to be seven in that picca minus me . Ahsha , my KMKN roommate is missing . !

To conclude , sebenarnya this is my first graduation day . sebab sebelum ni dekat sekolah harian tak ada lah pulak hari tamat pengajian .
Di KMKN , i've learnt lotsa things .
Thats all . Wish KMKN will be the greatest kolej mara in future . Amin .....

10 comments

  1. Hi! 안녕하세요~~! please do visit our blog! we sell
    purely handmade jewelries~
    쇼핑하시면 더 감사합니다~~^^
    http://fifteenpril.blogspot.com/
    http://twinscraftlife.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Tahniah .. Done follow here ..

    visit http://www.mhakimfaiz.my/

    ReplyDelete
  3. Tahniah awak. Hihi saya InsyaAllah selepas ini. Sekarang pun tengah final exam untuk last semester. Btw, follow sini :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks awak ... yeke , gud luck !!!

      Delete
  4. Replies
    1. wahh .. macehh , mana ada .. biasa2 saja ;D

      Delete

Latest Instagrams

© Anis Nadhilah. Design by Fearne.