Cosmoderm Clarifying Toning Lotion

Salam ..

Ok kali ni nak cerita apa pulak ? hehe .. ikut step ah , mula2 saya cerita cleanser , pastu proceed to second step which is toner , macam biasa la kan buat pengamal 3 asas penjagaan wajah .. cecehh .. please jangan buat tak tahu ..
 Kehebatan Toning ni ?
  • Toner tanpa minyak yang dapat melicinkan dan melegakan kulit gatal dan radang kulit.
  • Membantu dengan membuang kulit mati supaya kulit kelihatan lebih sihat.
  • Membantu mengecilkan liang roma sebelum pembentukan minyak. 


Korang tahu x Produk Cosmoderm yang palingggg saya suka  ?
Ni ha kat atas ni , muka rasa berangin ja , sejuk ja bila pakai , suka sangat2 . kulit jadi ok , cun , mmg suka sangat , kotoran-kotoran semua hilang sebab terlekat kat tissue muka , best . !


jangan risau .. harga pon tak mahal .. kualiti memang superb .. 
sure ah korang boleh beli ..
kalau korang jenis kulit yang berminyak dan berjerawat sangat-sangat digalakkan .. 


berat 125 g/ml
harga harga harga ?
RM 16.92 SAHAJA ! murah kan murah kan ? bukan susah pon treat kulit berjerawat kan kan ?  ;D


Maklumat lanjut korang boleh layari sendiri website http://www.mycosmoderm.com
dan jangan lupa LIKE fan page cosmoderm --> http://www.facebook.com/Cosmoderm


Dan ingat cosmoderm ni boleh beli online ja , dekat Guardian pon diiktiraf taw ! 
Jangan LUPA cari produk ni nanti !


BAI BAI and Gudnyte babes ;)


4 comments :

  1. product ni boleh jumpe di farmasi x? nak try la.. -.-

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh ! ada dekat farmasi Guardian laa .. farmasi biasa2 tak sure dear ..

      Delete
  2. wah macam best je product ni..murah pun murah...

    ReplyDelete