Cosmoderm Tea Tree Oil Wash wash

April 15, 2012

Oh hello kawan2 ... assalamualaikum , hari ni saya ada JPJ test taw ! seriously ketar gila tadi , rasa dulu masa ambil exam spm pon tak ketar macam tadi .. apa r saya ni kan , bawak kereta pon takut .. bukan apa , takut buat salah ..kalau gagal kena buat lagi beserta bayaran yang cukup ..

So outfit of the day pakai jean dgn t-shirt ja , pastu add cardigan untuk tutup t-shirt tangan pendek ..;D simple . turut digayakan dengan selendang kesukaan , iaitu selendang jojet . haha . tak leh blah betul ;)
apa-apa pon , JPJ test tadi lulus dengan jayanya . kiki .

Hari kan saya nak cerita sikit dengan produk cosmoderm BEST SELLING ! BEST SELLING ok ..
iaitu Tea Tree Oil Shower Gel .. harga promosi sekarang hanyalah RM 10.12 (400ml) ..




Apa keistimewaan gel mandian ini ?


  • Gel Mandian yang memberikan rasa segar 
  • Membasmi kuman sekaligus menyelesaikan masalah kulit seperti jerawat badan dan kegatalan. 
  • Kulit rasa segar, licin dan lembap selepas penggunaan.
Korang mesti tahu kan kalau Tea tree oil mesti berkait rapat dengan pembasmian jerawat , untuk oily skin .. so sabun ni sangatlah sesuai dengan orang yang mengalami masalah jerawat badan .. saya tak guna sabun ni .. tapi saya guna sabun di bawah ! jeng jeng jeng  !

 Dah banyak kali mention cleanser ni , sebab suka sangat sangat ! membersih dengan menyeluruh , kulit instant cerah .. , pastu masa cuci really soapy , bila basuh ja try sentuh kulit ,.. sangat2 lembut . really impressive !


Selamat mencuba !
Kalau nak tahu pencuci tu hanya RM 13.50 ... boleh beli untuk mencuba .. mana tahu sesuai untuk kulit anda juga .. kan3 ? ;)

Maklumat lanjut korang boleh layari sendiri website http://www.mycosmoderm.com
dan jangan lupa LIKE fan page cosmoderm --> http://www.facebook.com/Cosmoderm
Apa-apa bentuk soalan boleh tanya direct di bahagian komen , atau facebook atau fan page saya sendiri atau cosmoderm ;D thank for your feed back guys ! ;)

2 comments

Latest Instagrams

© Anis Nadhilah. Design by Fearne.