NEW BLOG FACE FROM ETSY.COM !

3 comments
Hai ..

perasan tak. blog ni dah bertukar wajah! hehe
bestnya rasa addicted dengan new design tapi biasa je design ni sebenarnya tapi aku still beli. haha. aku beli blogger template ni kat etsy.

sebab aku beli.

satu ) murah
dua ) takda masa nak godek coding walaupun aku tahu design blog
tiga ) senang kata malas

dan aku takmau design lama tu, aku nak yang design yang macam dulu dulu. macam blog biasa tak fancy sangat tapi still ada hint - hint fresh . ha gitu lah.

aku suka warna pink / peach so that's why blog ni warna ni.
and aku nak aku punya main menu tu stand out sikit so aku amek yang ada sticky main menu. meaning even korang scroll down dia still melekat.

harga design ni
RM17

ha berbaloi kan? haha .
aku tak tahu la orang lain . tapi RM10-20 dikira murah la untuk blog design.



ok la ok la kan. design sebelum ni lupa nak screenshot. 


ni link website aku beli. 


dia ada banyak lagi design if korang nak tengok. pergi la cuci mata hehe.
aku bayar pakai debit kad je. 
paypal pun boleh


bukan design blog je , quote pon aku beli tau hahaha. sebab murah la jugak ha .RM12 dapat 500 quotes. quotes lover macam aku ni , macam tak boleh tolak peluang ni kiki . so aku belilah quote quoteni can wait to use it and keep inspire people even just a little bit. insyallah



3 comments