My schedule this week

September 6, 2015

I believe no one want to know about this but still I want to share the pain with you. Dah lama tau tunggu nak masuk posting sebab macam best jaa.. boleh masuk hospital jadi macam doktor siket, tapi tak tahu la kan sama ada jadi macam doktor atau kena buli dengan doktot nanti. takutnya. as you all may aware, sometimes u guys nampak doktor kena marah dengan doktor pakar depan pesakit tu, it might happen to us as well. seram tau . but hopefully, everything will be fine. Jadual kat atas ni jadual aku kat kolej. after class start at 8 am and end at 4pm, aku kena la g oncall. oncall kali ni di ward sakit puan (O&G) dari pukul 5 sampai 10 malam. pheww. 

it is so drastic ! I believe that tomorow after balik wad, aku akan terlentang atas katil bersedia nak bangun esok hari pergi kelas seterusnya pukul 8 am pulak. sebab posting sebelum ni, free time sangat sangat banyak. sampai aku ada banyak masa gila nak bersosial , edit n upload video kat youtube, tengok korea, tengok cerita omputih, amboi. seronok sangat tau, suka sangat tengah vlog youtuber yang sangat leisure sampai ada perasaan nak ubah arah cita cita. haha , over sangat ketaksuban aku ni

dah, aku nak cakap benda ni ja. mula-mula rasa nak merungut, tapi tak jadi sebab kenapa aku perlu merungut, aku suka gila kot belajar benda baru. 

ada la satu cerita sedih yang berlaku over past few weeks. and that was the reason why aku tak update blog ni. rasa berat sangat tangan nak buat apa2, cuma mampu baring mengiring mengenangkan nasib dan berzikir semoga semuanya dipermudahkan .. but now, I already regain my thought and positive energy. insyallah ada masa lapang dah habis study semua lecture, I will spend some time with you ya . Love you my reader, you guys always support me. Thank you ^___^

6 comments

  1. all the best, semoga semua OK. yepp, zikir banyak2!

    ReplyDelete
  2. Wish you all the best on whatever you do :)

    ReplyDelete
  3. mak aiiii..pack sgt ni jadual..hahahaa....apa apa pon wish u luck in everything...Amik kos apa?kos kejururawatan k ? Jemput singgah blog sy ^^

    ReplyDelete
  4. Salam, wahh bakal doktor ya? All the best...part kena marah tu, semua kerja pun ada..tabahlah, hahahaha...

    ReplyDelete
  5. all the best. :D
    may ALLAH ease everything ya n dont give up. take enough rest n dont push urself. :)

    ReplyDelete

Latest Instagrams

© Anis Nadhilah. Design by Fearne.