Skincare baru ! Dnars night cream

February 4, 2015

Salam.. Macam tak percaya pulak anis boleh post pasal skin care dalam blog. Kononnya separuh beauty blogger kan. So share je lah apa yang Anis dah beli. 

Actually muka anis bebas dari sebarang krim malam setelah sekian lama. Baru terdetik rasa macam nak pkai krim malam sebab kulit muka sekarang dah teruk sikit. Parut n jerawat la masalah utama.. 

Atas pengaruh seorang insta famous ni, kulit dia cantik gila, n dia guna Dnars.. So anis nak try la tengok kehebatan Dnars ni. Malam ni baru first time pakai. Insyallah i'll never skip until 14 days to see the maximum result.. Tapi kan.. Aku beli krim malam je. Hehehe
 
Fyi, sebelum ni aku pakai Ameyra beauty  flawless set.
Selamat malam !

9 comments

  1. nnt da cuba 14 harui bg testimoni tau ;p

    ReplyDelete
  2. nice review.... tapi bukan untuk saya lah

    salam singgah

    ReplyDelete
  3. Kalau okay, review nanti ye ;D hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok sally! Harap2 la okay sbb nak buang jerawat nih hehe

      Delete
  4. kene kekal satu jenama kalau nak kulit cantik

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh yeke.. Anis kekal dgn pencuci muka cosmoderm bertahun dah tau. Tp night cream ni mmg xtetap sgt. Jarang pkai

      Delete

Latest Instagrams

© Anis Nadhilah. Design by Fearne.