Got a tripod for vlogging!

February 12, 2015

Over excited dah kalau macam gini..



Abaikan condition bilik ~_~
Oleh sebab aku terlalu terjebak dalam dunia youtube, so terlaburlah duit sendiri untuk beli tripod ni. Tripod ni murah je. Serious. Just Rm38 include postage. Tak tau la kot boleh dapat lagi murah.. Kalau ada, share2 la ye!  Aku beli kat lelong.com.. Kalau kat insta mahal nak mampus,rm50 tak boleh kurang dah. Tapi produk 100% sama. 

So survey2 dulu tau before beli.. Nilai mana lagi bagus n mana lagi berkualiti


P/s entry terdraft.. Dah keluar video kat youtube dah pon (jom subscribe!)



6 comments

Latest Instagrams

© Anis Nadhilah. Design by Fearne.