Kali ni 20 CPUV berjalan

December 21, 2014

Ambil gambar guna phone je.. Ni kita simple update pasal Nuffnang sebab lama dah tak update pasal Nuffnang, rindu nak appreciate duit duit yang Nuffnang bagi ni .. Walaupun Rm0.01  akan ku kutip. 


Maceh Nuffnang sebab bagi CPUV banyak, yang November pun masih berjalan,nak hidup segan nak mati tak mahu.
 Kalau nak ikutkan traffic ke blog gua ni bukan nye banyak pun, ciput sangat cukup cukup makan je, CPUV ni susah nak kaut earning, alang alang blogbuster video tengah berjalan sekarang ni so memang nak all out. 

Blogbuster Transact & win (Maybank) kali ni berjalan sehingga 11January 2015 so masih banyak masa , tapi tak boleh leka lah, yang dah tengok tu,boleh ulang balik tengok tau! pendek je,

 bagi yang belum, tunggu apa lagi? Tengok sekarang ! ;) terima kasih daun keladi

5 comments

  1. Earning Nuffnang Queenpink pun ciput :(

    ReplyDelete
  2. BV dah dapat tengok ur video blogbuster. hehehhe. simple je but interesting! :D
    nice job sis. hehehe :)
    congrates :D

    ReplyDelete
  3. tahniah. banyak rezeki ^^, saya klik2 nuff2 sekali!

    ReplyDelete

Latest Instagrams

© Anis Nadhilah. Design by Fearne.