Senarai peserta yang lulus cabaran pertama Iphone 5s gadget impian dah keluar !!

September 1, 2014

Peserta yang lulus cabaran Iphone 5s dah keluar





Assalamualaikum.. #tajuktakbolehnakpanjanglagi
Mungkin ramai yang tak sedar. Jadi nak menyedarkan lah ni.
Senarai peserta-peserta yang layak ke cabaran seterusnya sudah keluar di blog Denaihati.com

tiap-tiap hari buka blog denaihati, rasa macam nak pm kat facebook je bila result nak keluar.
Tak penyabar betul aku ni.
Seratus lebih peserta memang memerlukan ketabahan,kesabaran dan masa untuk semak satu-satu.

Anyway....


Alhamdulillah.. berjaya ke next level. Tadi masa semak link sendiri tadi, cuak gila macam nak tengok result SPM. HEHE.


yela.. siapa yang tak mahu Iphone 5s kan.. semua orang nak.

 sayang sekali, ada 8 peserta yang tak layak kerana tidak memenuhi syarat dan seorang peserta menarik diri.

Tapi jangan risau kerana sebanyak 139 peserta yang layak ke cabaran seterusnya. Chaiyok semua!!


Link saya berada di nombor 17,link anda bagaimana?

Apa tunggu lagi? Serbu!!!!

http://denaihati.com/cabaran-iphone-5s


Penaja murah hati

  1. http://ejamothman.com
  2. http://www.eridy.com
  3. http://www.hilalazmi.com
  4. http://www.eizil.com/
  5. http://www.asamboi.my
  6. http://www.diarymama.com
  7. http://pendekarberkuda.org
  8. http://www.saji.my
  9. http://abangensem.com
  10. http://www.enveeus.com
  11. http://www.pakarniaga.com
  12. http://anarm.net
  13. http://www.daddydee.net
  14. http://www.sunshinekelly.com
  15. http://sweetkurma.com
  16. http://awn.my
  17. http://mawarmerah2008.com
  18. http://www.broframestone.com
  19. http://www.akmaomar.com
  20. http://khairilmazri.com

7 comments

  1. hehe . Baru tahu layak ke pusingan seterusnya . Tapi number sy 110. Btw Tahniah ^_^

    ReplyDelete
  2. tahniah awak. maju ke depan . ke stage sterusnya. :)

    ReplyDelete
  3. wow wowooooo tahniah tahniah !! semakin hampir dah tu.. gud luck

    ReplyDelete
  4. Saya pun baru tahu.. :D Apa tugasan seterusnya ya? Tak faham sangattt haha

    ReplyDelete
  5. Okayy tak tahuu apaa. Ahhaha. Bestnyaa iphonggg. TmT

    ReplyDelete
  6. Semoga berjaya untuk challenge seterusnya. :)

    ReplyDelete

Latest Instagrams

© Anis Nadhilah. Design by Fearne.