Baru faham perasaan Fatin Liyana

August 30, 2014

Assalamualaikum .

Catching pulak tajuk hari ni , hehe.

Kalau anda perasan baru-baru ni Fatin Liyana sudah mula bergiat aktif di dalam dunia blog semula.
Kalau dulu 1 entry 1 bulan (hehe), tapi bulan Ogos sahaja sudah beberapa entry yang dah dikeluarkan oleh blogger tersebut.

Fatin Liyana versi baru menampakkan ciri-ciri yang lebih matang dan solehah. Diakuinya, zaman belasan tahun dahulu entrynya agak kurang enak dibaca dan banyak selfie.
 FL sudah delete segala-galanya  yang tiada isi kandungan penting,

Hmm. Aku wonder , tak rasa sayang ke diari dari umur 19 tahun dilenyapkan begitu sahaja bagai membakar plastik atas api, sekejap je lesap.
Lepas tu , terus aku tanya diri aku sendiri . perlukah aku ?
Em , tak perlu. jawabku.

Tapi tadi , entah macam mana aku boleh patah balik ke zaman dahulu, bila baca balik entry lama...
ya Allah , buruk beno penulisan aku.
Bukan penulisan je buruk , content pon buruk :p.
Bahasa sms , biasa lah.
Sekarang pun masih ada bahasa sms tu , cuma kurang sikit

Itu jelah khabarnya , baru aku tahu cemana feeling tu .
Aku ni tak apa, tak fames , kurang sikit pembaca-pembaca yang nak baca benda-benda yang aku mengarut.

hehe



13 comments

  1. takpe..kite belajar dr kesilpn dan pengalaman.klu tak tempuh semua tu..bagaimana utk melalui proses matang kan..:)

    ReplyDelete
  2. ye setuju, saya pun cuba kurangkan bahasa sms hehe

    ReplyDelete
  3. suka fatin liyana dari dulu sampai sekarang. :D

    ReplyDelete
  4. Mungkin lembaran baru yang dibuka membuatkan kita lebih selesa untuk melupakan apa yang telah berlalu dulu..

    ReplyDelete
  5. i love d 'new' fatin liyana. hope kita juga diberi kesempatan utk berubah macam fatin liyana. :)

    ReplyDelete
  6. betul... KM pun perasan tentang tu.. hihi..

    ReplyDelete
  7. nak dapat kan yang terbaik kita kena la berkorban..mungkin tu satu cara dia untuk dia menjadi lebih baik.

    ReplyDelete
  8. Hana lagila baru nak kenaldgn itu blogger. sgt ketinggalan.. hihi

    ReplyDelete
  9. samalah. kekadang rasa nak delete entry lama tu semua tapi belom delete lagi.. sayang sebab tu semua kenangan. just gambar saja kalo boleh kurangkan yang ada muka sendiri :D

    ReplyDelete
  10. Salam, hai :)
    hmm tp rasa bagus juga tindakan beliau tu, sy sendiri kalau baca balik entry2 masa awal2 berblog dulu, masyaAllah, haha banyak betul mencarut haa~ ada entry yg best pun tapi mcm kanak2 ribena punya entry, certain dah delete dah..haha :P

    ReplyDelete
  11. Hahahaha. Okayy kita tak berapa kenal sagat blogger ni. XD. Hehehe. Biasalah hidup dalam dunia sendiri. Heh

    ReplyDelete
  12. Respect dengan beliau. Sanggup pandang ke depan dan delete segala memori. Bukan macam budak ni,.. Asyik tenggelam dengan memori silam. :'(

    ReplyDelete
  13. PG pun rasa macam tu anis. Bila baca semua artikel, adui, rasa macam buruk bebeno je gaya bahasa :D

    ReplyDelete

Latest Instagrams

© Anis Nadhilah. Design by Fearne.