Keputusan Muet Julai 2014

September 4, 2014






Dimaklumkan bahawa keputusan MUET JULAI 2014 akan diumumkan pada:


4 September 2014 (Khamis), pada jam 10.00 pagi


Alahaii .. gementarnyaa .. dah tak larat nak repeat.
Tak semestinya pandai sesuatu , akan pandai sesuatu yang lain.
Harap-harap kali ni lepas. Walaupun dalam hati cakap tak lepas :( only miracle can do.
My heart cry................................

Kepada calon Muet yang ingin menyemak keputusan MUET JULAI 2014, bolehlah melayari http://webmpm.mpm.edu.my/muet_result/ .
Selamat maju jaya !


CARA SEMAK KEPUTUSAN MUET MELALUI SMS


HANTAR KE 15888

Kepada yang ingin mengambil MUET,masa untuk mendaftar Muet Sesi November 2014 telah pun ditutup.
Kena tunggu MUET March pula :)
If only if...

5 comments

  1. hai..macam mana perkembangan study?bakal dr kan????saya google cari post related dgn bidang medic and terjumpa blog cik anys walaupon sy bukan dr bdang yg sama....rasa terinspirasi..keep up inspired people around u!

    ReplyDelete
  2. good luck tau... muet ni pun akak fail gak dulu huhu..

    ReplyDelete
  3. Good luck kak.. Ehehe. Untuk akan datang dan seterusnyaa. ^^

    ReplyDelete

Latest Instagrams

© Anis Nadhilah. Design by Fearne.