Result Exam Module dah keluar! 

August 25, 2014


Assalamualaikum.

kalau nak tahu, aku sekarang ni jenis taip entry dalam fon pakai note apps. Ya allah.. aku xtahu la berapa kali dah aku terdelete post2 yg aku dah siap tulis. sedih gilerrrr.. tapi masih lagi guna apps ni sebab xtahu nak pakai apps apa dah. huhihu.

btw, aku baru je pergi amek keputusan module aku yang lepas, iaitu module GIT(gastrointestinal tract).

Nak dijadikan cerita, hari tu aku ada taip entry pasal kesilapan-kesilapan time exam yang pernah aku lakukan, punya la kesal sampai aku ungkit semua kesilapan etika aku time exam semenjak KMKN lagi..

Sebab aku sedih sebenarnya after habis exam module yang lepas. aku tak sempat habiskan semua soalan. Ada soalan yang aku tahu,tapi aku tinggal dulu sebab nak jawab soalan yang xtahu, plus yang tahu tu 5markah jawapannya agak panjang. aku ingat nak buat time2 last,last2 tak sempat pon nak jawab.
dah la soalan yang tak tahu jawapan tu, akhirnya dapat telur
 ayam jugak sebab tak tahu ;(
haih banyak betul tak tahu,

aku sedih n aku xexpect result aku cun, everything is possible in examination. you boleh salah banyak you boleh betul banyak, depend ilmu di dada n rezeki dari Allah.

dan


terima kasih sangat sangat . aku bersyukur ke hadrat Ilahi dengan rezeki yang dilimpahkan.
Terima kasih ya Allah.
terima kasih !!

aku tak tahu macam mana nak tunjuk kesyukuran aku. aku cuma berharap lepas ni aku akan lebih solehah dari sebelum ni.. towards better insan.
insyallah...

 Markah GIT module aku for 2014 is 81.67 which is A .

Aku tak penah dapat solid A sebenarnya. sebab tu happy sangat kali ni..

Module Year 1
FOMS 1 72. B+
FOMS 2 76. A-
HIGO 66. B
CVS 78 A-
RESPI 78 A-
ICE MODULE no grading

Self reward di Black Canyon :) Berusaha lagi ! Eyebag ;(

Apa-apa pun , aku hanyalah insan yang tak tahu apa-apa.

9 comments

  1. Eh eh..okeylah tu kan.. ^_^ byk A B je..

    ReplyDelete
  2. tahniah... ok la tu... tgk result org lain ada C tu kira fail ya... huhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ihiksss. maceh akak! alhamdulillah..

      a'ah.. c- fail..

      Delete
  3. tahniah... ok la tu... tgk result org lain ada C tu kira fail ya... huhu..

    ReplyDelete
  4. Pandainya subhanallah.. Akak, doakan saya dapat masuk unikl rcmp medic :') Life is though and mohon doa akak ya! Hee bittaufik in next exam :)

    ReplyDelete
  5. mana ada... btw terima kasih..
    ok.. semoga aquila dapat masuk rcmp medic ya!! boleh kita jumpa nanti! hehe. good luck 4 the next exam!

    ReplyDelete
  6. hihiks.. okaylah tu. bukan subjek senang kan semuanya.. tp teaching pun mencekik gak hahaha..

    ReplyDelete
  7. Wahhh. Anyonyonyoo. Thumbs up untuk akak.hehheh. ^^

    ReplyDelete

Latest Instagrams

© Anis Nadhilah. Design by Fearne.