Iphone 6 dah keluar ~

August 26, 2014

Assalamualaikum .



Ada sesape berminat tak ?
RM2k
Ori dan ada warranty
kalau ada , bagitau ye !


Murah sebab tak masuk pasaran lagi. 
Dah masuk nanti, harga RM2899. 



You olls percaya tak ?
Kalau aku, emmmm macam mana nak cakap eh , aku selidik dulu.
Aku hampir percaya sebab dari segi gambar , aku tak nampak cacat cela.
Box memang tulis Iphone 6. tak nampak sebarang additional brand.
Dekat phone pulak, memang logo Apple. plus design Iphone 6 masih lagi belom difinalise,jadi kita pon tak tahu mcam mana.
 haish, memang meragukan.Harga pulak murah..

Then aku tanya pakcik google, 'Iphone 6 dah keluar ke'.
Keluar lah beberapa website, . dan ini yang aku jumpa

gigih betul walaupun battery 3% tutup muka

ada sikit perbezaan design Iphone dalam gambar diatas dan gambar ini


anyway , yang ni lagi murah , RM450 je kot .. 
tapi , aku tak mengiakan atau menidakkan sale Iphone 6 kat atas. 
Mungkin sahaja benar , mungkin sahaja tidak benar.
Aku sendiri pon tak pandai bab gadget.
Cuma bagi pendapat aku , tak mungkin Iphone akan leaked out before launching.
But who knows right.
Lepas aku baca beberapa website, dorang juga nasihatkan jangan terpedaya dengan scam and fraud.
Just wait for the launching.


Emm lagi beberapa hari je lagi boleh tengok Iphone 6, terseksa menunggu, tapi duit tak ada pun.hihi

8 comments

  1. Sekali tgk iphone6 cina. Haha. Menipu je tu. Takyah caye sgt. Ana tak caye mende2 yg belum keluar pasaran pastu dah di jual.

    ReplyDelete
  2. ok ana ! betul tu . design pun tak menarik sgt kan ...

    ReplyDelete
  3. terfikir gak nk beli iphone tp takmo lah yg clone nye. hehe.. tp fikir balik, hmmm.. takpela.. lain kali je la kot. haha

    ReplyDelete
  4. iphone 6 memang cool dan super canggih

    ReplyDelete
  5. Terkejut jgk bca tajuk entry nie . Ingtkan betol2 la iphone 6 dah kluar stahu pyka iphone 6 kluaq hjong thun nie . Haish tak sbarnye nak tggu iphone 5 kluaq . Nak beli . Hehe

    ReplyDelete
  6. wow kalaulah semurah itu harganya !! semua orang pakai iphone tak lama lagi.. tngk camera cem lain aje.. tak taula spec iphone 6 memang buat camera bulat.

    ReplyDelete
  7. Okay. Skrang dah keluar tapi tak ada duit nak beli.hahaha.

    ReplyDelete
  8. Tak tahu nak komen apa sebab tak pandai bab-bab smartphone ni. (^_^')

    ReplyDelete

Latest Instagrams

© Anis Nadhilah. Design by Fearne.