Exchange bloglist 5 hari *sila masukkan link blog anda

August 26, 2014

Assalamualaikum.. dan selamat petang..



tetiba aku rasa nak buka satu ruang bloglist dalam blog ni pulak
walaupun dah penuh dengan gadget-gadget yang memberatkan tapi sanggup ku kan hehe.
nak tunggu bloglist September, lambat lagi..

So, apa kata isikan 5 hari sebelum september dengan blog-blog lain dulu. huhuu .

Mari lah exchange bloglist dengan saya . 
Saya masukkan link awak , awak masukkan link saya . Simple :)
Sesambil tu setiap kali awak update entry, boleh la saya terjah ke sana.
5 hari je . try dulu .  kalau macam best lepas ni kita exchange sebulan pulak . ngeheee

Sila tinggalkan link anda di bahagian komen ye ..

Selamat exchange bloglist !!

9 comments

  1. bestnya... link awak dah ada dalam bloglist akak...
    ini link akak pulak
    http://yangbaik.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. terima kasih akak . ok anis add skrg jugak ..

    ReplyDelete
  3. jomm follow me..heheeee

    http://sonyboyzzz39-ila.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. nak jugaaakkk..!

    http://platitudeexquisite.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. http://cahayaalammaya.blogspot.com/

    Btw, jom drop link kat belog kite, mana tahu berpeluang jd bloglist kite :)

    ReplyDelete
  6. Awk memang sentiasa dlm bloglist KM haha..

    ReplyDelete
  7. Heeeeiaah. X dan join.hahaha. tumpang lalu kak. ^^

    ReplyDelete

Latest Instagrams

© Anis Nadhilah. Design by Fearne.