Movie Teenage Mutant Ninja Turtle best gila !!

August 10, 2014



Assalamuaalaikum !
Ekcited gila nak cerita ni !
Korang dah tengok belom cita Ninja Turtle ni? Kalau belom, aku memang recommed giiiila gila gila cerita ni. eceh, semua nak gila kan? ni semua angkara penyu-penyu lawak tu.

Sama ada korang peminat kartun ninja turtle atau tak , aku guarantee insyaallah cita ni akan mengeletek hati korang. terutamanya dengan Mike.hehe
but beware cita ni lebih kepada cerita action.


anyway aku taknak bagi harapan tinggi,korang tengok ah sendiri..

Aku tengok dekat TGV so biasalah cerita baru, harga tiket Rm13. student card takleh pakai hujung minggu..tiket beli awal gila,tupon dah nak habis..

My Rm13 worth every penny

selpie dengan Leo :)

5 comments

  1. haaa bolehlah bwk anak pergi tengok.. dia pon suka ninja ni..

    ReplyDelete
  2. ahhaaa ! dah boleh ajak adik2 p tgk nih! tgk trailer mcm best gak hehe

    ReplyDelete
  3. bla laa sy nk g tgk ni

    terima kasih ats alamat tu...tggu ye apa yg smpi nnt ;-)

    ReplyDelete
  4. Hahaha.kita tak pernah tgokk pungg. TmT

    ReplyDelete

Latest Instagrams

© Anis Nadhilah. Design by Fearne.