Perjalanan ke destinasi hujung minggu !

January 12, 2014

O genki desuka ! ?


Baru sudah menamatkan perjalanan dari kedah ke ipoh . penat sangat . sakit kaki . dunnu why . maybe sebab banyak jalan kot .

weekend ni sepatotnyaa ada english day taw , i can't attend myself to that programme coz I am damn busy ;p

kenduri je ponn haha . perjalanan pada hari jumaat selepas kelas , tu pon balik keluar awal dari histo lab sebab takot terlepas bas punya pasal . sampai2 je terminal amanjaya , terus menghala kuanter Mara Liner . ingat nak amek mara liner je sbb rasanya dorang ada tiket pukul 5 , g cek dekat kuanter , TAK ADA !!! ah , takpe bas Trans ada . g la tanya kat kuanter bas trans, dorang pon takde ! oh tidakkk .

aku nak balik awal so boleh gomoi2 dengan adik tersayang before dia tido . punya cari last2 ada gak bas pukul 5 .. tapi orang tu cakap lambat sikit sebab bas isi minyak dalam 5.15 bas smpai . aku pon okay sahaja lah . tapi harga tiket mahal pada biasa kot . selalu IPOH-ALOR STAR RM23.90 je atau RM24.20 .. tapi kali ni RM27.90

cis . tapi bas memang tip top kot . air cond sejuk, kerusi besar n selesa . tak sakit belakang . puehhhh hati meh .. tapi ada gak kelemahan , LAMBAT ! sebab ini bas singgah butterworth , dan sungai petani . n ada yang minta berhenti kat mana2 pon dia berhenti .

kalau bas yang before this , straight to Alor Star . tapi space kecik , sitting -->  not postured chair , sakit badan mak jemah oiii .. and fanas :( tp murah n cepat sikit kan .kira ok laaa

balik pada cerita tadi , ura-ura sepatutnya bas smpai 5.15 kan ?
kenyataannya pukul 6.15 baru sampai !
haigooooooo , banyak la engkau isi minyak apa berejam !
berkesempatan dengan itu ,bantal la 2 bungkus roti john ! buttermilk, sedappp !! kembung kempis roti tu



3 comments

  1. Kita pernah cuba produk ni..tapi mungkin tak sesuai dengan my skin so terpaksalah stop even dah ada complete set!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. produk apa ni. hehe
      ni mesti silap komen entri. huhuu

      Delete
  2. Salam, saya pun suka rotiboy :)

    ReplyDelete

Latest Instagrams

© Anis Nadhilah. Design by Fearne.