Sayangnya nak tinggal Pasum

July 5, 2012

 

hOyaahh , hari ni sangat letih , sedangkan tak masuk kuliah pon.. hakhakk , ini kerana aku ronda habis habisan satu kl .. aku ingat setahun aku kena stay kl , rupanya dua bulan jek . tapi banyak pengalaman and kenangan yang aku dapat . alhamdulillah semua ni ketentuan ilahi ,..ada hikmah di sebalik apa yang berlaku ..

Sayangnya nak tinggal PASUM .. dua bulan kat sini macam2 feel ada .. pada mula tidak berminat , lepas tu serious , lepas tu sedih , lepas tu happy . oh macam2 .. memang tak dinafikan , orientasi PASUM is the best ! :D *batch 2012/2013 kepada sesiapa yang bercita2 nak masuk Pasum , teruskan niat anda .. acecehh//

Ok2 update smpai sini jee .. Selamat malam semuaa . :)



Apasal gambar makanan yang menjadi pilihan ??? ;p


Latest Instagrams

© Anis Nadhilah. Design by Fearne.