SSD : Header order by Adasyida

April 12, 2012

Repeated customer ,.. hehe
kak Ada syida ni pernah order full template dulu , bulan satu kalau tak silap , lepas tu hujung bulan 3 kak syida ni nak tukar header n nak header simple untuk online shop kak syida .. amhijabs namanya .. hijabnya cun cun belaka ..!



SO ini lah dia setelah berhempas pulas,(yakah??) hehe .. kesian kaksyida lama nunggu , sebab saya dah tak amek ag tempahan . dah penat , haha ,  ag pon tangan ni tak ah pro sangat ..rasanya stop ambil tempahan dah dekat 2 bulan , menganggur ja dalam bilik yang serba gelap sambil online pesbuk.

lama tak post pasal portfolio ,
hari ni post sebagai semangat baru  .. hehe ,nantikan suprise !!(insyallah)
Apa pandangan anda dengan header di atas ?
lv,
anys nadhilah

9 comments

Latest Instagrams

© Anis Nadhilah. Design by Fearne.