JAD MARA : saya dapat lagi T_T

April 11, 2012

Apakah ini ????

Kelmarin dulu Petronas , sekarang MARA .... T_T
Bersyukur sangat ke hadrat Ilahi sebab dapat tawaran ni , bukan senang ..tak semua dapat , even straight A pon belum tentu dorang luluskan permohonan kita ..

tapi tu rr.. kita kan .... kita tak minat Jurutera ...
kita nak medic ! T_T

Kedua-duanya kita kena tolak , sebab kita tak mahu jurutera , even tak dapat luar negara nnti , dalam negara pon dah ok r .. tapi kita harap sangat , nnti bila kita apply MARA atau JPA untuk medic kita dapat .. aminn ...

doakan saya eh ! terima kasih bebanyak semua ! ;D

eh , jepun ! ahhhh , rasa ruginya tolak .. kalau lah aku minat jurutera , mesti dah fly3 . hehe ^_*


-11april-
lv,
anys nadhilah

20 comments

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ngeh3 .. mana ada superb pon amanina .. hehe
      oh ya ? gud luck for spm ! harap2 dapat jurutera ,hehe ..
      amin ! thanks dik ^_^

      Delete
  2. hm ruginya kan.tapi takpe laa sebab kalau terima tapi tak minat tak guna jugak kan. btw congrats ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. anys pon rasa rugi gila , nak wat cemna , minat tak ada ;(
      thanks chu nieydaa ;D

      Delete
  3. wahhh tahniah lagi sekali anis! tak apa keep praying. insyaAllah ada rezeki anis kalau bkn skrg mgkin nnt. rezeki Allah tu luas. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. amin !!! thanks miss amateur , harap sgt2 ,,,. hehe ,.. insyallah ;D

      Delete
  4. bestnyer....all the best n gud luck!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe , tq sis , tapi tu r , enginerr .;( huhu

      Delete
  5. Alhamdulillah, beruntung... tak ramai yang beruntung macam adik...apa2pun doa,doa,doa,doa,doa... dan doa lagi... moga Allah perkenakan hajat adik...

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah .. terima kasih kak bg dorongan , huhu , rezeki melimpah agaknya .. harap2 , rezeki akan terus macam ni ;)
      amin , thanks again sis .huhu

      Delete
  6. wah btuah a akak nie..akak apply sume nie lps dpt result spm ke camne??sy spm candidte taon nie..nk jugak apply sume nie...

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahh , hehe , mana ada dik ,ada la sikit2 , huhu .. ya dik , semua lepas result spm , sebab dorang letak syarat kelayakan .. hehe ,.. ha apply jgn tak apply , gud luck , huhu

      Delete
  7. sayang nya tolak tawaran tu..
    tp tak pe, minat pun perlu diambil kira jugak, kan :D

    ReplyDelete
  8. berdoa la mudah2 mudahan dpt medic tu..:D

    ReplyDelete
  9. all the best dik! jangan disia siakan peluang ni!!! :)

    ReplyDelete
  10. insyaAllah nanti dapat, banyak an berdoa ek :D

    ReplyDelete
  11. suka sgt letak gmbaq senget noh. senget kepala ceq nih nays , kekekekeke :P

    ReplyDelete
  12. alhamdulillah! bnyk trn!!! choose the best :)

    ReplyDelete
  13. alahai sygnye anys kan...adik bf emy pon same..nak medic..tp skrg mara xtaja utk medik kan.

    ReplyDelete
  14. ya allah awak dapat sma mcm sy..saya dapt beranang jugak...tpi sy kena reject yg beranang(bukan sbb nk medic) tpi sbb jauh sngt..>.< too bad, i want to fly to japan...but,i'm not lucky enough*

    p/s: sorry tiba2 terjah blog orng..huahhahahaha

    ReplyDelete

Latest Instagrams

© Anis Nadhilah. Design by Fearne.