SSD Portfolio : Template order by Syud :)

February 10, 2012

ngeh3 .. simple kan ? sesimple yang direquest oleh syud ,. alhmdullillah , dah lama siap , baru nak update .. kemalasan gila2 sekarang ni .. sorry kawan2 di bloglist xsempat nak jenguk .. hehe ,. tapi sempat je den hupdate twitter kan3 ? buu ...
anyway , asalkan owner yang order tu suka .. S U KA dah cukup buat saya !!  haha , over lebih
thanks syud .. !

33 comments

  1. Cantik aa cantik2! berape upah nih? hehehe

    ReplyDelete
  2. awk...pndai laa awk edit blog...seyes.. ajar nuru boley???
    seyes ni..

    ReplyDelete
  3. @picoz
    hihk2 , thanks ... eh upah , hehe , boleh pm anys :)

    ReplyDelete
  4. @nurashia
    huhu , thanks shia , ala2 biasa2 je nih , kalau shia belajar mesti rasa senang .. huhu , boleh2 ,.

    ReplyDelete
  5. akak guna template apa?
    akak guna tutorial mana nak rujuk ?

    ReplyDelete
  6. @misya
    minima dear ,. semua rujuk tuto sis je , cuma ada add sikit2 coding background :)

    ReplyDelete
  7. cantikla anyss..suka design nie..boleh la wat utk kita plak..haha

    ReplyDelete
  8. nice...dear,cm ner nk print screen nmpk semua eh??

    p/s :: tengs dear sudi doa untuk nad..:)

    ReplyDelete
  9. @tiramisu , hehe . thanks , boleh3 , hak3 . tp blog tiramisu pon dah lawa sgt :)

    ReplyDelete
  10. @thanks fyqa ..blog fyqa pon lawaa !

    ReplyDelete
  11. @welcem dear , kena guna mozilla firefox pastu install script screen grab , pastu right klik dan save je :)

    ReplyDelete
  12. cantik giler weh..cmne buat?ce bg tuto skit..hehe
    neway,anis ni umo 18 ke?kalo cmtu,kite same la...hehe

    ReplyDelete
  13. syg2.. cane nk buang footer eh?
    bolat pkai tmplate biase je.. hurmm T_T..

    btw cantik sgt.. pndai la buat..

    p/s: ada yg kata 22/3 ni...........

    ReplyDelete
  14. @cik teddy
    hehe , thanks :)haha , nak tuto cmne tu ? huhu , ala biasa2 je la cik teddy nih .. huhuhu, tutorial semua ada kat blog anys nie , huhuhu.. yup oh !! wh takut x result dah dekat !!!

    ReplyDelete
  15. @cekbolat
    ehe , thankss . anys dah gtw kat blog xsat nak buang footer tu , huhu ..
    a'ah , dengar cemtu gak , takott,.,,,

    ReplyDelete
  16. jum join giveaway ni ? adiah awesome :) http://anakenciksalamat.blogspot.com/2012/02/new-year-giveaway-by-rara-nasuha.html

    ReplyDelete
  17. @iqa
    ok , anys join , tpi dgn second blog :)

    ReplyDelete
  18. ein
    huhu , tq .. eh mana ada kreatif sgt ..

    ReplyDelete
  19. hai syud datang jenguk ^__________^

    TQ Anyss muah muahhhh.

    ReplyDelete
  20. @syud
    hehe , thanks for coming dear ! hehe ,. wc , ecehh , balas ,muah muah . haha

    ReplyDelete
  21. simple je..tapi nampak cantik...:D

    ReplyDelete

Latest Instagrams

© Anis Nadhilah. Design by Fearne.