SSD Portfolio : Template order by Azie Fazieda

February 16, 2012

Assalamualaikum , rasanya macam dah lama tak update blog ni . hehe , padahal hari2 saya online ,. bila update je mesti pasal portfolio haa .. rasanya macam nak create blog lain je khas untuk letak file portfolio .. haha ,, kang letak sana cemano customer nak nengok kan .. hhohohh *_* fening sat .
Kat sini ado Kak Fazieda order template untuk blog tudung beliau .. warna pilihan putih merah ho , celup2 jadi putih hitam , kak fazieda pon approved so tunggu apa lagi kan .. hehe .. alhamdullillah , kak fazieda suka sangat , really mean to me tahu :')  tema semestinya elegance .muah , part header wa paling suka ,. masa coding wa paling mencik . haha , saya kena revert template bebrapa kali . rasa macam nak fed up dah .. eee gatal . jom3 skodeng ! ini templatenya. TADAAA !!

vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv

vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv

vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv

vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv

vvvvvvvvvvvvvvvv

vvvvvvvvv

vvvvv

vv

v


dan ni bannernya <3  .merah putih ..

sekian :) Thanks Kak Azie Fazieda ..

29 comments

  1. hey hey...when u say PASUM,do u mean University Malaya?
    OOHH YES! go there! my university! u wont regret it!heeeee~

    ReplyDelete
  2. yup sure !! a'ah , really really reaaaaaly want to be there ,. hope i can be my university too oneday . huhu

    ReplyDelete
  3. if u get straight A spm,senang aje.
    but if x lawa result spm,apply jugak.
    and the 1st time,maybe xdpt.tapi dia akan ade bukak 2nd time opening tau - and 2nd time ni sangat senang nak masuk! :D heee

    ReplyDelete
  4. chanteknya banner..untuk lelaki xdop ke..?

    ReplyDelete
  5. @mr clive o'oh , mintak2 dapat straight a lah .. tp tak tahu laa . hm takut !!! hehe , senang x eh nak dpat straight a ? haha .2nd senang nak masuk .. err gembira dengar , hehe , second time selalu bulan berapa eh ?

    ReplyDelete
  6. @urzain
    lelaki xdop yang order lagi , hehe.. be first la :)) huhu

    ReplyDelete
  7. @fyqa
    hehe .. ang ang ang kan ? haha , thanks fyqa sayang fyqa . hehe

    ReplyDelete
  8. Atototo, sayamm sayamm pulak dia kan :) Nantikan tutorial utk hover header tuu, hahah :DD

    ReplyDelete
  9. cantikk .. boleh buat tutorial screen capture full screen tak ? mcm gmbr tu

    ReplyDelete
  10. @fyqa
    haha , a;ah , dah nntikan dah nengok tadi ,,, huhu . good2 , yala sayam2 mcm sedap sikit , huhu

    ReplyDelete
  11. @misya
    anys really2 mls wat tutorial, hehe , tgk2 nnty ye .. tp anys bgtaw manual je kat sini ya ,. mula2 mesti guna mozilla firefox , 2. download 'screengrab' script *google 'screengrab' k .. 3. right click , save , complete frame :) done !

    ReplyDelete
  12. cantik...ish..acaner nk print screen semua page cm gmbg ni..:D

    p/s :: nad mmg tak kreatif..tp dear kira kreatif jugak sebab pndai edit blog..:D

    ReplyDelete
  13. bunga ros dan warna merah! sangat kemas.. nice work :)

    ReplyDelete
  14. mish nad...!
    bukan ri tu dah bgtaw ke ? hehe ,,
    mula2 mesti guna mozilla firefox , 2. download 'screengrab' script *google 'screengrab' k .. 3. right click , save , complete frame :) done !

    huhu , xde la kreatif sgt :)

    ReplyDelete
  15. @zuan ! hehehe . rose tu owner tu yang request .. hehe ! thanks zuan 1

    ReplyDelete
  16. @picoz
    hehe .. tq ! bolehhhh !! huhu

    ReplyDelete
  17. cantek gilerr anyss!! hehe
    jelesh!!

    ReplyDelete
  18. @hanim
    hehe .. thanks my dear hanim ucuk , jgn jeles !! huhu

    ReplyDelete
  19. mana nak download 'screengrab ?? search google ke?

    ReplyDelete

Latest Instagrams

© Anis Nadhilah. Design by Fearne.