SSD Portfolio : Header Order by Farah Azurah

February 4, 2012

Thanks Farah sebab sudi order header dekat anys ,.. :)
Walaupon simple gini ,. Farah sgt suka dgn header ni .. Thanks lagi kat Farah .. kepuasan customer , tu yang anys nak ... Kualiti lagi penting daripada kuantiti rite .. so anys sedang cuba sedaya upaya untuk mengualitikan semua design anys ..hihi . over #  thanks semua yang sudi support budak berumur 17tahun ni :) hikhik .. macam tak caya ja sweet september dah masuk 18 . uwaaa !!

Farah yang request letak love , warna pink+coklet tu n gambar beliau sendiri :) 

51 comments

  1. haaa,terharu muka saya berada di sini..hehhee..nntikan 11 februari 2012..heheh :D TQ ANYS :)

    ReplyDelete
  2. comelnya :) pink kaler lagi hik3.pndainya edit ye.nice..sweet je blog bila singgah sini =,=

    jom singgah2 :)

    LATEST ENTRY : Susah Sangat Ke Subjek Add Maths ?

    ReplyDelete
  3. @farah azurah
    hihikkhik , eleh2 nak terharu pulak , huh , yeah , hari besday baru nak install eh ? tak sbar ni , huhuhu

    ReplyDelete
  4. @dya
    haha , thanks , anys xpndai edit mana pon .. syukur Allah yang bagi rezeki n Allah yang bg idea . huuhu

    ReplyDelete
  5. maaf menggangu.. :) anda ditag, http://qilah-all-black.blogspot.com/2012/02/1st-giveaway-by-ratu-queen.html

    ReplyDelete
  6. cekbolat2 , thankss .. header cekbolat pon cantik .

    ReplyDelete
  7. cantik laa.. pandai awk buat :)

    ReplyDelete
  8. cantik lah sayang..:)

    nk tanya tu font apa eh dear??

    thanks..:)

    p/s :: jadi mcm lyssa secret?ai..jauh panggang dari api sayang..:)

    ReplyDelete
  9. @teha
    hehe , thanks teha , biasa2 je anys buat kan .

    tapi thanks all 4 ur support , rely appreciated :)

    ReplyDelete
  10. @nad
    thanks , . hikhik.
    font flories la yayang,ehh jauh apa . where's there a will , there's a way , kan3 ? huhu

    ReplyDelete
  11. gincomerahjambu

    thanks dear , boleh3 , hehe

    ReplyDelete
  12. jemput join :

    http://my-dream97.blogspot.com/2012/02/contest-blog-simple-but-nice-by-yuyue.html

    #sorry cakap dekat sini sebab tak jumpa shoutbox kat mana.. huhu .. :|

    ReplyDelete
  13. nais.faruh azurah tu pun comel jugak...hahaha XD

    ReplyDelete
  14. @fatin
    thanks ,. nty free insyallah join , huhu..xpe ,:D

    ReplyDelete
  15. mr.clive
    haaa haa , kantoi nak ngorat . hehe

    ReplyDelete
  16. simple and nice.. pandai la awk buat..:D

    ReplyDelete
  17. comelnye pink..wlaupon tak suke kaler pink

    ReplyDelete
  18. ALAA, jelez anyss pandai bab nih >,< well done anyss :) chaiyokk fyqa sokong anda dari blkg ^^

    ReplyDelete
  19. @cik yat
    uginya tak suka wrna pink , huhu

    ReplyDelete
  20. @fyqa , amboii , npa nak jeles2 , fyqa pon boleh , huhu , thanks fyqa ..

    ReplyDelete
  21. waa. comelnyer.. huuu.. pndai erk buat..

    jom baca sebentar jep..
    http://lolz-l.blogspot.com/2012/02/sila-baca.html

    ReplyDelete
  22. cantik la... serius!! pink is sexy.... hihihi ^^

    ReplyDelete
  23. lama lagi tu anys..sempat lah sebelom 18..anys boleh polish skill abes2..

    pss: best nyer lah umur time 17.. sweet 17..best sgt.. innocent but brutal.. hehe~

    ReplyDelete
  24. L , haha .. biasa2 je kan , thanks

    ReplyDelete
  25. haha , best ke ashleey umo 17 , huhu , beban spm kot , hhyuhu .. tapi kalau 18 rasa mcm dah tua .

    ReplyDelete
  26. hai anyss :)
    sangat cantekk.. maaf yee lambat jenguk anyss.. busy sket :) ehhee

    ReplyDelete
  27. anyss dah takda cbox ? ohhyeahh :DD

    ReplyDelete
  28. aiyark..bru 17 rupanya..huhu...
    comel header tu...keperempuanan...ekekeke...org kt dlm header pn comel gak..ekekeke..lariiiiiiiiiiiiiii

    ReplyDelete
  29. baru sempat singgah sini..sweet 18..cantik header..kreatif..nak satu cam gitu leh..hehhe

    ReplyDelete
  30. @hun
    eheh , xpe . nvm la dear . huh , bz per tu ..

    ReplyDelete
  31. a'ah fyqa.. dah x letak shoutbox supaya lebih suka hati nak letak apa pon dlm blog , so xde anon . hhuhuhu

    ReplyDelete
  32. @ezad
    a'ah laa baru 17 , nmpok tua ke ?? haha .. ohh , nak ngorat jugak eh ... kejar ...............

    ReplyDelete
  33. tiramisu
    haha . thanks .. yes . hehe .boleh2 , no prob . uhu

    ReplyDelete
  34. kreatif2...tgn sy ni tak berapa nak kreatif buat header ni...hee~

    ReplyDelete

Latest Instagrams

© Anis Nadhilah. Design by Fearne.