SSD Portfolio : Template Order by Amira Rasni

February 2, 2012

Assalamualaikum , saya nak bergegas ni ,. so pendekkan cerita . saya ditugaskan untuk menyiapkan design blog untuk kak Amira Rasni .hehe .. Kak Amira request nak letak warna ungu, pink dan putih . so buat macam ni je la*sila tengok di bawah .. dan tak sangka kak mira suka ! dengan pujian cantik . haha .yela , design saya tak cantik mana pon , budak baru belajar lah katakan , ihiks, gmbar kak mira tu yang menambahkan seri blog pengantin . huhuhu ..but anyway ,customer's kepuasan adalah yang paling penting , huhu..here were are ..


ini template nya

dan ini bannernya . tadaaa !

weewit ! upload pon lama gila ni. hehe ..err sila ke blog empunya bakal pengantin untuk menikmati keindahan yang sebenar , hahah !over ! gambar kecik , mesti tak puas kan3?. ala , saya tahu korang tu .ihiks .


Lastly , Terima kasih kak Amira Rasni sebab sudi order kat anys , hihi ..

56 comments

  1. leh kowt ajaq nk wt cumel2 mcm yg anys wt . .

    ReplyDelete
  2. comelnye..kalau pink kan best..:D

    ReplyDelete
  3. whoaa..
    lawa2..:D


    p/s: thanks follow saya..sy da follow blog comel ni lama da..:DDD
    *nampak sgt suka stalkZ* kehkehkeh

    happy blogginf too..:D

    ReplyDelete
  4. @mr sepet
    haha , nak ajar gapo , besa2 ja anys buat kan ..

    ReplyDelete
  5. @ezad
    border jerr? hahaha..ok2 , thanks

    ReplyDelete
  6. @miss nadya
    haha,itu la.. tapi ungu pon ok apa, hihihi ..

    ReplyDelete
  7. @teenager housemaid
    hak3 , thanks . yeke .aww thanks dear .. dtg selalu ya ..

    ReplyDelete
  8. @teenager housemaid
    hak3 , thanks . yeke .aww thanks dear .. dtg selalu ya ..

    ReplyDelete
  9. @hanie
    thankss . hhihi ..insyallah akan improve lagik

    ReplyDelete
  10. bakat terpendam!lawa lawa

    tapi kalau boleh, yang blo [G] ngan peribad [I], I ngan G tu letak atas gambar so that tak "dimakan" oleh gambar wanita yang lawa tu. :)

    ReplyDelete
  11. Cantik gak weh!bbakat neh!
    Ps: a'ah berandau tu berborak. Kekdg kalau serius sgt bole jugak kita ckp tgh meeting.=)

    ReplyDelete
  12. @mr.clive
    very good idea! hehe , anys tak tahu sebenarnya nak tonjol gmbar perempuan or nak tonjol tulisan , hihi .. nnti anys improve lagi utk next design k. hihihi

    ReplyDelete
  13. @jue
    haha ..thankss jue.kiki .. oh yeke , so kira ada mcam2 erti lah ni . huuu , besh baca bhasa tadi . huhu.. belajar jugak secara xlnsung


    p/s lupa say thanks to mr.clive td , thanks ye !

    ReplyDelete
  14. waaa,

    warna dia lembut, selmbut downy.


    LALALALALLALAA.

    ReplyDelete
  15. well..anys..sesuai lah..package awak.. cantik&creative.. seyes banner tu yang cun..kemas awak crop.. simple but owesome..da singgah kat blog kak mira tu.. cantik2.. good job.. keep it up!

    pss:- baper lama anys amek masa nak design ni?? ;p

    ReplyDelete
  16. @semut sengal
    haha . selembut tuan empunya blog , hikhik3

    ReplyDelete
  17. @ashley
    haha . byk memuji ni , thanks awokk . huhuu ,. insyaallah , anys akan cuba keep it up . huhuu .. lepas anys design draft , dalam 3 hari kot . da siap ..

    ReplyDelete
  18. @cp
    hakhak3 .. dorang mmg terer . tapi saya tak sgt pon , huhu

    ReplyDelete
  19. hihihi...semua lawa...border,header,background...ekekeke..tp border la sgt lawa..

    ReplyDelete
  20. wah, cantik sgt..especially tang header tuh..jeles betul..T_T

    ReplyDelete
  21. tetibe rase nk jdi pngntin !oshhh.. lmbat lagi lahh

    ReplyDelete
  22. 0whh dah jumpe da tmpat komen muahaha :D

    ReplyDelete
  23. tahniah..hebatnya dia :)memang cantik..

    ReplyDelete
  24. @akoo
    haha .. yeahh ,. purple pilihan si pengantin .. huuhuu

    ReplyDelete
  25. @ummi
    thaanks , hehe . thanks follow jugak aw ..

    ReplyDelete
  26. ezad
    hahaha ..amboii ,.macam perlu je awak ? haha , thanks .. byk memuji gak ni , kembung kempis ja perut saya , haha

    ReplyDelete
  27. @mizz
    haha , thanks . ala tak yah jeles2 , mizz pon boleh je kalau nak uat cmtu , huhu

    ReplyDelete
  28. cekbolat2 , oishh . ni mesti terpengaruh dgn gaun kak amira ni .. huhuhu

    ReplyDelete
  29. @cik kartun
    haha , kenapa . ? tempat komen saya xbpe nmpak ke ? :(

    ReplyDelete
  30. ala...nk tempat jugak..sya dh ata msj kot fb,tp xda respon pon...:(

    ReplyDelete
  31. @syana . yeke , anys xdpt pon :( resend boleh ?

    ReplyDelete
  32. ok...da resend da..x dpt jugk x taw la..haha

    ReplyDelete

Latest Instagrams

© Anis Nadhilah. Design by Fearne.