Portfolio : Template order by Alia Asyura

December 18, 2011

assalamualaikum .. selamat malam readers .. Thanks Alia sebab sudi order blog design daripd Anys ..



Alia request nak blog alia penuh dengan pink sesuai dgn alia sendiri yang boleh dikatakan pinkholic le , hehe. dia juga ada menyatakan mahukan sidebar yang mempunyai kotak yang kemas dan cantik so anys design ada bunga2 sikit dan satu heart diamond di situ . mula2 tu anys macam konfius gak macam mana nak buat header ni sebab alia request header ada pelangi . so hentam je la anys buat macam tu , hehe .
Jom g blog Alia Asyura untuk mengalami sensasi pink yang sebenar , whoaa ! alia suka katanya :)
Ok Bye2 :)
 Kalau berminat nak tanya apa2 , boleh subcribe anys di efbee -->http://www.facebook.com/profile.php?id=100000720052524

Post a Comment

Latest Instagrams

© Anis Nadhilah. Design by Fearne.