Anys nak private blog

December 19, 2011

assalamualaikum semua .

anys nak private blog ? kenapa ? kenapa ??  hadoyhh , anys pon tak tahu kenapa tetiba je rasa nak private blog ..
 tak setia betul anys ni kan .. kalau anys private blog , mean ,.. dah dua kali lah kan .. ala blog anys bukan ada hape pon .. tutorial dekat blog lain pon banyak kan ???? wuu .. okee . last post . gotta miss you blog ..

eh3 , ni bukan untuk selamanya taw , will come back in a few days . heee . days ke weeks ke , not really sure yet .. about nuff, i dont care , bukan luak pon kalau anys tutup .. ni adalah notification untuk orang2 yang selalu terjah tutorial blog ni howkehh ..  lepas ni , maybe tutorial dah xde , maybe akan ada jugak , huhu , sebab sedang fikir , do i need to disable keyboard shortcut ? ohh my .. messy .. apesal dengan aku ni . * ishh . hmm , let me think about it first .. anyway ..apa motif anys private blog ni ?? motif anys nak transform belog supaya lebih kemas .. i need to spend time to re-edit it , but now cannot laa . i need to finish all my work first >blog designer< kihkih , shut up .. mengarut ..

teringin jadi blog designer yang profesional in a few months ni .. but i need to learn .. tu lah masalah nya .. oke belajar apa ? you kbow what , first time download adobe illustrator , i dont know what i need to do ..nak save to png pon anys tak tahu , masa tu baru explore google . rasa macam nak give up ja bila lukis doodle tak reti nak warna guna illustrator , kena export masuk gimp . hehe . *noobnya aku

lepas tu dah malas lukis doodle , sebab tu dah tak ambil tempahan doodle , . lepas tu anys try download brush .. sampai sekarang tak tahu cara sebenarnya nak guna downloaded brush dlm illus. dah tnya ramai blogger2 pro , but.. pity me.. yeaahh , i understand .. bila dah semak shoutbox tu tak sempat dorang nak balas semua , tmbah2 shout buruk anys tu , mana lah ada orang nampak . truely sedeh ,. sob2 . hasyummm ! sudah la tu menipu anys hoiii .. --->

bila buka dashboard *tukar cerita , hehe .. tahu lah anys baru buat comment moderation ponn , tengok2 dah takde anymous yang drop comment , tambah2 blogger2 kite , coihh . entry tak menarik , takdenye orang nak komen , coih , tak blogwalking takde nye orang komen . ok ,.. ada aku kesahhh ? hehe .

weh kesah gak oww , eh sebenarnya tak kesah pon ,, aku bukan rajin sangat drop komen blog orang lain , hehe . eh rajin gak ow , eh eh .. aku tak rajin , tapi aku ada drop jugak , cuma tak giat lagi , weeee.. titew tax dew masyew larww awakx . haa , cukup gedik ?



Selamat malam :)

3 comments

  1. lah, kenapa nak private? baru je nak jadi pengomen tegar blog ni..^^

    ReplyDelete
  2. haha takyah la private. :) pegi youtube je kalau nak tutorial smua tu. this is internet !

    ReplyDelete
  3. Comelnya blog awak ! suka sangat :)

    ReplyDelete

Latest Instagrams

© Anis Nadhilah. Design by Fearne.