Gara2 addicted, habis header kesayangan haku +;+

December 6, 2011

assalamualaikum ! selamat malam ! suka hupdate malam2 nie ,, udara yang nyaman dan sejuk
 buat anys makin xcited nak hupdate . so now dah update dah ! (sedangkan ni post 
Scheduled at night) wua2 ..  macam mana nak mulakan cerita ni eh , .
 yo lerr, shaya ni jenis xpandai nak cerita . 5minit bercerita mesti dah tertidur 
si pendengar tu .kalau nak promote2 bnda memang suka , 
tapi nak cerita bout life sendiri sedikit kekok . 

.


look my new header
berasaskan doodle world. 
buaian tu, dolly tu, bunga dan ground , semua nya seratus peratus hasil tangan saya sendiri .
dan ini T_T
yang anys sangat sayangkan , walaupun xlah seunik mana kan .. ;(
i love the font . guna font biasa , tapi effect tu yang menyerlah !

itu sahaja , selepas ni akan buka business header, dolly, and design blog .. xsabar niehh .
hehe , tapi kalau nak order sekarang pon boleh .. masa yang sangat lapang tahuu .. 


HARGA boleh dirunding . range from RM5-RM15
grab now ! 

2 comments

  1. alamak....ase mcm nk buat header, tp tak reti2... mahal ke charge kolo nk suh buat header??? =D hihihi

    ReplyDelete

Latest Instagrams

© Anis Nadhilah. Design by Fearne.