Yeahh ! berjaya buat doodle ! terharu walaupun imperfect !

December 5, 2011


assalamualaikum kawan2 . kawan2 dah makan ? ayat terlalu seronok . dari pagi sampai petang , ini lah hasil nya ! yeahhh ! nasi pon tak makan lagi ni sebab terlalu taksub nak menyiapkan doodle comot ni ! download adobe illustrator dua hari yang lepas tapi ni adalah first doodle yang berjaya di buat .. actually cita2 anys nak buat dolly mcam ni 

credit kakwan


see see . sumpah comel , rasa macam nak cubit2 pipi dolly tue .. ee geram . anys dah buat semua dah cantik , tapi bulu mata xreti lukiss . tapi anys tak putus asa , terus cuba cubaa n cuba . tapi masih lagi di takuk lama . 

 anys fikir,' nak buat dolly ni memerlukan kepakaran daripd segi teknik2 nak shade , brush . tapi kalau newbie macam anys ni . boleh ke ? 'so memang x oleh .. jadi anys mengambil keputusan nak buat doodles je . xpayah lukis mata real2 .. kan ? 

so here there are . 
satu baju bercorak . satu lagi sebelum dicorakkan , 
doodle ni seratus percent hasil tangan anys sendiri .. sebab tu comot sikit .. maklum lahh pertama kali ni . tangan pon terketar2 nak lukis .
terfikir nak buat bisnes doodle . yeah ! so kalau nak order pon boleh . boleh pm anys di fesbukk . anys akan cuba berikan yang terbaik untuk anda , percaya lah !




copying is prohibited . 
get one ? order >HERE<

12 comments

Latest Instagrams

© Anis Nadhilah. Design by Fearne.