jumlah HeartBeat aku ..

November 1, 2011


assalamualaikum . 

malam ni mata aku yang kedup2 dek letih mengadap huruf rasa macam nak pejam ja , meninggalkan kerja sekolah dan membazir masa yang sepatutnya digunakan untuk berjuang habis habisan demi peperiksaan yang akan datang , . yala nak relax2 jugak kan , so aku selalu online untuk stalker blog blog yang menarik . seronok baca entri mereka , sekarang ni dah ramai yang ada blog , budak darjah tiga pon ada blog , wahh . semart betul budak2 sekarang , dulu masa aku drjah 4 tu , tengok alat elektronik ni mcam satu bnda asing , nak tekan2 pon xreti , eksyen macam typewriter je boleh lla . 

sekarang ni aku demam churp churp tapi xreti sangat pon, harap iklan dekat orang ja . tapi xtaw function nyaa . pastu aku rindu nuffnang aku , lalu dengan pntas aku letk kembali iklan nuffnang . tengok earning nuffnang yang baru 700rupiah , rasa macam xbersemangat . maka aku pon buka lah heartbeatt ,, 

tawu xheartbeat tu apa ?


HB(heartbeat) tu adalah sejenis laman web yang menjual cenderahati dan sebagainya . kalau nak beli cnderahati dekat pakwe ke isteri ke boleh laa beli dekat situ , murah2 ja , dah tu kalau beli dapat diskaun dan komisyen , mak aii , macam depa yang bagi kita duit , kan kan . haha .. 

sekarang tibalah masa aku sign in Hb . perkara pertama aku buat mestilah masukkan email , klik klik klik . aku pon mula la teringin nak cekk earning aku ..



  CONGRATULATION, you have reached minumum cash out amount (RM50).

posto posto . sepantas kilat aku mengukir senyuman , from ear to ear . tak dapat aku gambarkan macam mana perasaan aku wktu tu , dengan online , klik klik klik tap tap menaip , senang je aku dapat wang , meh tengok berapa aku dpat ..

yeahh . walaupon xbanyak , tapi bila fikir masa cash out t , nak beli dress,bag pe tue . rasa seronok pulak . tengah excited ni , jangan kacau ! bye . hehehh . pengguna Hb klik lah hb saya di bawah , hoho , klik dengan ikhlas , sebab keikhlasan anda akan dibalas suatu hari nanti . ( sejak bila aku jd penceramah bebas)



BELUM DAFTAR SEBAGAI AHLI HEARTBEAT LAGI ?
rugi taw , rugi sangat ... sebab kita akan earning bila orang klik iklan kita ,  :P yang pasti lumyan nya datang daripada usaha anda sendiri . xyoh fikir panjang , 20 saat ja nak sign up tuu .. JOm2 , jangan buang masa , walaupon , malas nak suruh orang lain klik iklan tu , . tapi pastikan anda ada akaun hb tu dulu. supaya anda xmenyesal satu hari t . come on girls and guys .just staring at the screen ,you can make money ! boleh topup sonang2 je , tambah yang kaki online tu ..tunggu apa lagi ?

:PP nak tengok cara2 sign up ? tengok sini >klik<
2minute ja , dah boleh dapat dua ringgit , usaha tu penting !


6 comments

  1. uyoo. bestnye. hr tu ade buat. pas tu dah x de wat lg. np ntah. hehe

    ReplyDelete
  2. uyoo. bestnye. hr tu ade buat. pas tu dah x de wat lg. np ntah. hehe

    ReplyDelete
  3. ha toy2 , dulu revolusi , hehehh ,

    ReplyDelete
  4. bestnyaaaaa!tapi followers and visiters byk kalau,yelah..org klik..saya nie,x smpai 500 pun lagi..huhuh..:( gimme tips...:( huhuhu*muka x tahu malu plak*

    ReplyDelete

Latest Instagrams

© Anis Nadhilah. Design by Fearne.