Dapatkan rm200 dengan PERCUMA ~

November 7, 2011

Cuku cuku hota haee .
 baca lah dengan penuh m.i.n.a.t ..

nohai . tolong replace cuku cuku tu dengan Churp2 boleh x ? hehe  . haha . ee gilak ke apa .??
sebok toy aku sekarang dengan churp2 ni ,. EH TUNGGU TUNGGU DULU .. nak tahu kenapa ? ala xsuprise la bagitahu awal2 , setuju ? terimas ..

mula2 memang x interested lansung dengan churp2 ni , tengok earning orang kem main , terus rasa macam nak daftar je . terketar bebola mata aku nehh , seronoknya kalau aku jadi dia , eh eh churp churp aku macam churp2 dia , nak taw earning dia bereapa ? nah kasi tengok ni bagi terbeliak bulu bulu roma tu ..
dari ailylrozanna 


peewit ,, caya lahh . sumpah syok gilerr bila pikir2 balek rugi lah bro kalau ada fesbuk, twitter, skype, ym , my space aapa tu kalau x sign in churp2 ,ishh . rugi doe . rugi .. sebab ??

 sebab bila korang sign in social network tu fb, twitter dll) korang akan dapat duit poket lahh . tambah2 kaki online fb , rerajin lak orang tu komen sana sini , tak reti2 nak sign in churp2 lagi kah ?


tahu tak Churp2 comel ni apa ? dengan rangkaian Churp churp terhebad ni boleh bg kita earninggg taww  , DUIT DUIT DUIT ! dengan klik2 sikit dah dapat sringgit-duaringgit , . jeles la jeles la ..



sebenarnya kan churp churp ni xpayah sign up , nak kena isi itu ini , leceh lahh .. kan ? korang hanya perlu sign in je , first sign in maksudnya macam sign up lah .. sign in churp2 guna akaun fb atau twitter je .. x paham2 lagi kah ? ee cepuk kunk . meh tengok steps mudah niee . kecyan aku , penat terang langkah2 dekat kauorang niee . jom lahh sign in ! terima kasih awakk :PPP




1. mula2 klik >sini<

klik jangan tak klik . ( ada ala ala paksa tak ) wakaka .


2. scroll bawah sikit ,nmpak x benda alah ni ?

'Sign in to register as a Churper! ' 

dah tu tunggu apa lagi sign in lah with facebook atau twitter , lepas tu tekan allow dekat application churp2 .

 

3.  ha tu ! kan dah sign up (in) pandai pon , sekarang cara2 nak godekk churp2 supaya korang boleh dapat lebih wangggg , kata lain earning smbil melayari laman sosial ..


 dari wan hazel
yang dipetakkan tu , tempat nak tengok earning anda , cukup seratus , dah boleh cash out .
anak panah tu , adalah benda2 yang korang boleh share dengan orang lain :OO



4 comments

Latest Instagrams

© Anis Nadhilah. Design by Fearne.