Tutorial blockquote hover jadi senget

September 11, 2011



hello ?
ha ... cer sentuh ,, cer sentuh .. senget x ? hehe . jom buat sma2 :)

1.dashboard-design-edit html 
2. cari code ni  blockquote:hover { atau .post blockquote:hover {
3.copy dan paste code dibawah di bawah code yang anda cari tadi :)

untuk senget ke kiri
 -webkit-border-radius: 36px 12px;
-moz-border-radius: 36px 12px;
-webkit-transform: skew(1.deg,1.5deg);
-moz-transform: rotate(5deg);
-webkit-transform: rotate(5deg); }

untuk senget ke kanan

-webkit-border-radius: 36px 12px;
-moz-border-radius: 36px 12px;
-webkit-transform: skew(1.deg,1.5deg);
-moz-transform: rotate(-5deg);
-webkit-transform: rotate(-5deg);}
kaler merah tu boleh tukar sesuka hatiii supaya lebih senget ,, jgn tersengettt seklai sudah :) gudnyte ^_^ 

9 comments

  1. kalau find pkataan blockquote tu tapi takde cane nak buat erk?

    ReplyDelete
  2. saza , cuba blockquote shja , mesti ada , kalau xda jugak , tambah ssja , :)

    ReplyDelete
  3. dear, akak buat tak jadi.. sedey! :

    http://irsyanim.blogspot.com/2011/09/sedih.html

    ReplyDelete
  4. @saza , kalau cmtu , tambah saja lah k :)

    ReplyDelete
  5. salam..singgah lah cni..cikana93.blogspot.com :)

    ReplyDelete
  6. hai..singgah lah cni..
    cikana93.blogspot.com..

    ReplyDelete

Latest Instagrams

© Anis Nadhilah. Design by Fearne.