Keputusan Percubaan Kedah (Anis Nadhilah bt abd rahaman )

September 12, 2011



ehem dan Assalamualaikum 
hello . ? haha .. okeh permulaan untuk keputusan yang agak melukakan hati aku sendiri , bhaha .. result aku xlah berapa elok sangat nak publish dekat semua orang , tapi ni saj lah hasil yang aku dpat wlaupun still blogging , effbieng . whattttever ... sad to sayy .. result hakuh menurun from pertengahan tahun hari tu , tak tahu lah mcam mna SPMM nantii . aku harap dapat hadiahkan my mummy n daddy a scroll of straight A+ s.(psstt) wahh . berharap saje lah , xtahu lah berrezeki atau tidakkkk . lepas spm dah dewasa , yeaaaahhh . hehe . :)


Keputusan Percubaan Kedah : Anis Nadhilah Bt Abd Rahaman

bahasa melayu           - 71 A (A+)

bahasa inggeris          - 75 A (A+)

matematik                 - 91 A+(A+)

pendidikan islam        - 80 A+(A+)

sejarah                     - 75 A (A+)

biologi                      - 83 A+(A+) 

matematik tambahan   -75 A (A+)

kimia                        - 73 A (A+)


       fizik                          - 63 B+ (A)




haha . gelak sikit , lekeh lah aku ni , bm n bi pun xboleh skor A+ .. grrr .. yang paling aku kecewa adalah markah fizik aku yang mmg annoying tuu , overall aku tgk careless mistakes yang banyak pun , guna ayat it use a lot of voltage pun salah , ( sedangkan high voltege je ) jln pengiraan lain dgn skema pun slah , sedangkan jawapan sama sejibik , ahh . semua tu salah aku jugak kan , sapa suruh gatal2 tak letak high dan guna jln kira yang betul , . kalau nak diulang salah sebab cuai tu mmg byk sgt , kalau ditotal . boleh jugak aku dpat A wlaupun  sekadar A- . aku baru berhasrat kalau dapat 9A trial ni , nak mintak perfume DKNY DARI MY mooommmm . punah harapan aku . grr .(yang dalam kurungan tu target aku untuk SPM , insyallah , amin :)) doakan kejayaan aku .k bhaii ,


errr , my school standard grade
75-100 A+
70-74 A
66-69 A-

kira mcam senang la nak skor , kan ..
 nama pon sekolah menengah harian biasa jee , bukan mrsm mahupun sbp :D

28 comments

  1. gud lux dear.. tapi result anyss okey laa, not bad! :)

    http://irsyanim.blogspot.com/2011/09/sedih.html

    ReplyDelete
  2. adik..asal adik pandai sgt???akk dulu spm slalu BI dpt C dik kah3..

    xpe, adik pasti berjaya..gdluck spm tau! :D

    ReplyDelete
  3. @hunn
    haha , oke lah jugakk , tapi x dapat A semua a, tak syuke2 , hehe

    ReplyDelete
  4. @cik suheela

    haha , mana ada , yeke , ala c tu kira oke apa , dpt pun dapat sikit je :(

    ReplyDelete
  5. anyss , dah excellent la tuh . okayh wat mark anyss .
    spm betui2 , do the best !

    ReplyDelete
  6. hehe , yeke , tengsss .. insyallah i will do the best , hehe , wish me luck n rezeki .. thxx agian :)

    ReplyDelete
  7. hai anys..boleh sgt kita jdi shbt..hehhe..oke laa uw anys..time spm i really hate kimia..muwahahaha :D

    ReplyDelete
  8. hehe. yeke , azyrahh ,any entry let me know okehh , boleh komen2 , heee . yeke ? knpa kimia ? kimia fun ! , haha , tp fizikk , fizik , orrrrrrmmm

    ReplyDelete
  9. Pandainya akak! Macam mana nak score BIO eh? Share la dengan Lina :)

    ReplyDelete
  10. amalina , hehe , mna ada lah :) ala biasa2 jee .

    ReplyDelete
  11. waahhh...kedah dah abes trial r..
    sye yg tengah trial nie pon...
    x pasti bole kerr dpt result sebagos awak...anyway congret..! =)

    ReplyDelete
  12. qiela , haha . mana ada bagos sgt , tengok , sye xskor straight a s pun , huhu , btw gud luck syg , jgn online lma2 tyme exam hokeh :)

    ReplyDelete
  13. eh eh lisa dtg , hehe , mna ada mntap , hee , btw tengsss

    ReplyDelete
  14. waahhh, pandainya :) good luck yer :)

    ReplyDelete
  15. ok sangat la result tu..semua dpt A..semoga result spm maintain macam nie atau lebih baik..good luck..fighting!!

    ReplyDelete
  16. husana. hehe . insyallah , mintak2 akan lebih baik , amin , :)

    ReplyDelete
  17. memang superb r akak ! teror gila : )

    ReplyDelete
  18. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  19. Okay aperr ur result . Tak la so bad sangat . Bte good luck yerrr dek :)

    ReplyDelete
  20. Okay aperrr ur result . Btw good luck spm yew dik :)

    ReplyDelete
  21. Wuyooo, pandainya akak. Ajar kita kak? Hehe

    ReplyDelete

Latest Instagrams

© Anis Nadhilah. Design by Fearne.