Pemenang Contest Highest Vote by CikAnyss-

September 2, 2011


hey and assalamualaikum .
soorrry sebab lambat umumkan pemenang contest ni , contest ni actually dah ditutup lama sudaa . voting pulak ditutup pada hari raya yang pertama . so now tiba lah masa untuk kita umumkan pemenang contest highest vote ini , beliau berjaya mengumpulkan 209 votes .aww ! thx..

drum drum drum
v
v
v
v
v
v


wahhh ! tahniah rinn , semoga anda succes selalu dalam hidup kamu .. :)

tengok sini 



*klik untuk giant
woahh , 834+274 . ha cepat calculate cepat . guyss thank you so mucchh sebab join contest i yang sulung dan tak sebarapa ni , kepada pemenang , sila pm anys dekat efbee okehh . i think it is better to send me a msg rather than add me as friend first sebab friends yang i x approved dekat efbee tu dah mencecah 1k . wuu . next entry , haha , ciss belagk , (suka hati lah) xsabar nak remove friends nnty , ahaaha
oh yeaa , sebenarnya i tak sampai hati nak kasi sorang je pemenang(seperti mana dijanjikan)
so i tambah lagi sorang pemenang okay ,.tempat kedua, beliau berjaya mengumpul 197 votes . 

jeng jeng jeng

tahniah jugak kepada anda .semoga success selalu jugak .. pm me okeh .



oh yaa ! hadiah misteri for pemenang tempat pertama tu i tak dapat fikirkan yang terbaik so i bagi u pilihan keh ..
necklace-design blog-duit raya-header-banner-review blog

okeh tengss !

4 comments

  1. wahh best laa dye menangg :)

    http://irsyanim.blogspot.com/2011/09/raye-jalan-jalan-raye-dan-hantu-bonceng.html

    ReplyDelete
  2. wahhhh dapat jugak..macehh sayangggg ! :)

    ReplyDelete
  3. Er..1 soalan.. nama fb awak ape ek? sory.. terlewat dpt tau result -__-

    ReplyDelete

Latest Instagrams

© Anis Nadhilah. Design by Fearne.