Contest Best Photo of Me by Yqnq Ellyana

June 18, 2011

tag 
diera
ain
miera



ok , contest best photo of me , tp teringin na tahu judge guna apa ? tgk penulisan yang kreatif ke , pic ke , or random , aiyokk , hoho ,btw biarin , nak join jugak , xsbar nak dpt dree n shawl comel2 , hee.

ok , pic ni baru je di snap pada cuti bulan enam yang lepas , upload ni guna my mum phone jek ,sob2 . upload sebab nak join taw , taw ! nak support kawan blogger sorg nie , actually i knal die dari follower kami puluh2 baru taw , xsilp akhir tahun lepas . ya . dulu i dk request tuto jugak kan die , dan die pn ada jugak request tuto gn aku , so bb tu lah kmi mcm knal2 gitu ,

ok back to the main point , gmbar ni snap wktu i balik dari knuri , muka pn da comot , yang pling special pic ni , the baju kurung is my hubby's giving . so , sgt2 suka la, xmaw upload lam fb cz malu law die tgk , lagi stu , pic ni , my young bro yang age die baru 2 tahun lebeh yang snap , yup , swear . haha . pndy kan dye snap , da talent jd photogrpher x ? cukup ler tu :P hope rezeki ada :O

4 comments

  1. besarnya pic dye huhu, cantik gambar ni..ada masa kome kat sini ea

    http://ustazdonut.blogspot.com/2011/06/contest-best-photo-of-me-by-yqnq.html

    ReplyDelete

Latest Instagrams

© Anis Nadhilah. Design by Fearne.