Tutorial dapatkan url image sendiri dgn mudah

2 comments
ok , selalunya korang nak upload pape gmbar mezty korang upload dekat photobucket kan ? i dari dulu ag xpnh nak buka mende tu , yala , sikap pemalas yang buat i buka mende tu  huu . ok cup..rasa dah ramai tahu kan ? but still nak share .

perkara pertama korng buka new post .

pastu upload picture

ha , ada pic korang kan ? so juz right click kat image tu n copy image url .

da siap !!

p/s apa2 image pn boleh di ambil url dari situ , contoh animated gif ke , png ke , ok ? gud luck !

2 comments