Attention!!! Blog yang bakal di HACK!!

June 18, 2011

hey2 , kalau entri ni naek dlam dashboard korang , korang wajib baca taw , tapi law xnak bca pn xpe , tp bila blog da kena hack jgn menangis , :L

bahaya jugak kan alam cyber ni , eshh2 , ha nih , blog yang bakal di HACK ! cuba check kalau korang akan di hack next , mak aii , sbar je la kalau blog korang ada , mungkin terlampau cantik kot , or terlampau byk ilmu , or terlampau whatever lah , make sure u check by this way ctrl f and search url blog korang , suspend nieh , alhmdullilh blog aku excepted , hee . law x gelabah berok lah .

>check here<

ok , aku pn xtaw mende ni betul atau x , tapi berjaga2 lah k , tukar password korang dgn yang lebih selamat untk blog yang akan di hack tu , pastikan xsma dgn fb , tweet or anysthing else , ok , harap maklum



dan jgn lupa my friend, can you help me?>< first like this http://www.facebook.com/pages/contactlensHOUSE/107951155962956then like my wallpost . here the link http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=112090575549014&id=100000720052524much tq for your help . but please take a note , i dont force u to do so, but u can do if u r kind , tq again:P

24 comments

  1. alhamdulillah , url blog saya tak ada, thanks for sharing, yeah ,,, :)

    ReplyDelete
  2. tq sis 4 this info........nasib baik takde....

    ReplyDelete
  3. ehh ! betul ke ? awka tahu dari mana ? , btw , nasib baik tak ada

    ReplyDelete
  4. @godek2 , jumpa bnda alah , ni , tahu dari tenet ,huu

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah url blog tak ada . tq for sharing yeaa ^_^

    ReplyDelete
  6. @gren , xtao la syg , sbar , huuu

    ReplyDelete
  7. waaa takot gak kes hack2 ni skang. ok2. jaga2. hihi

    ReplyDelete
  8. @blue l tu lah , i pun jd takot .

    ReplyDelete
  9. banyak blogger famous laa yang kne hack contohnya mcm kak irine, kak nisa, abg ben, ayeem ayam.. sume2 tu lah..

    ReplyDelete
  10. thanks info yg bgus :) alhmdullilah , blog sy takde.

    ReplyDelete
  11. @cik minny , yekew ? i xtahu pn, , heee , btw knpa dorg hack eh ? tp xpe , ksi kite traffic , hoho ,

    ReplyDelete
  12. haha , yup , thx god , me too :P

    ReplyDelete
  13. @cik mira , hey , mna delete pn , u silap komen entri laen :O jap n kasi link ,

    ReplyDelete
  14. hahah blog aku most wanted nih..kena bangga lah..aku x sure bnda alah ni btol ke x?cuma yg dalam list tu adalah user yg pernah register dgn gengblogger satu masa dulu..di sebab kan gengblogger.com dah di hack so bnda ni bcome just a list of user..pendapat aku jela, kejadah la nk hack byk2...

    ReplyDelete
  15. @hafiz
    yup . tu lah , cik mira pun ada kongsi pendpat , betul jugak kan , buat pe nak hack bebyk . hadoyy

    ReplyDelete
  16. terima kasih sis share information :) appreciate it :D

    ReplyDelete

Latest Instagrams

© Anis Nadhilah. Design by Fearne.