contest:jika aku ada impian

April 9, 2011


Syarat-syarat penyertaan ;
1. Follow blog ini , Tak nak follow pon tak pa tak paksa hnya nak followers ramai
2 . Tulis satu entry tentang "Jika aku ada impian"
3. Korang banner kan gambar atas tu kmudian link kan entry yg Jika aku ada impian tu .
4.Tag beberapa kwn anda . dan make sure diorang tahuu ok !
5.Korang tinggalkan link url post anda tu dgn ruangan komen .
6.Selepas anda tinggalkan link tuu offer la kwn korgg ekk hikhik :P
7. Sbenarnya klau mng dapat 20 ringgit secara topup . 

Tarikh tamat ; 12 JUN 2011
impian aku ::

sempena tahun nie , cewahhh , tahun ni aku amek spm , so mesti lah impian aku , aku dapat 9A++ amin ,, insyallah aku akan berusaha keras untuk gapai impian aku tue , aku amek 9subjek jek , so 9A jew la . subjek y pling aku lemah y ta pnh dapat A adalah fizik dan kmia , setakat ni , smua subjek A kcuali FK tu la , kmia . okeh lg , fizik mmg xleh blah , tapi ada y betul2 terer , apa jenis ubat da depa mkn , pendek kata , impian shaye , nak dpt 9A++ n dapat smbung belajar ke luar negar , besar impian nmpk ! hee , impia jek , hope ALLaH AKAN murahkan rezeki aku , aminn , doakan anys 9A++ YA ! tq 

act , tak harap nak menang , juz join this to support my blogger fwen :)

4 comments

  1. semoga dapat A dalam semua subjek tau... kena study smart tau... salam kenal

    ReplyDelete
  2. cik bidadari . amin ! tengs doakan anys .
    nice to know u . :)

    ReplyDelete
  3. semoga tercapai impian itu...
    amin...

    oh good luck...
    (n_n)

    ReplyDelete
  4. semoga tercapai impian itu...
    amin...

    oh good luck...
    (n_n)

    ReplyDelete

Latest Instagrams

© Anis Nadhilah. Design by Fearne.