muka cantik tapi fake , .

April 7, 2011


opsss! sory3 , seriously guys . tnpa make up n with make up mmg laen bebenor , tp diorg mmg cute >< aigo !! aku pn nak jugak lah , muka with make up cmtuh , nak p make up sekarang la , ekeke :P tata !!!! *over pulak 


17 comments

  1. ishhh . jauh beza gambar2 yang diatas , hehe . wani pun kalau boleh teringin gak . huhuk

    ReplyDelete
  2. hahaha . mg jauh , hehe , anys pn , teringin , tp rahsia nya hnya ssatu ! make up , hehehe

    ReplyDelete
  3. jap jap nak senyum.. hehe

    erm, kalo make up mata kaw kaw, konpem akan mnyerlah mcm sume gmbr kat ats tue... :)

    sy folow cni okeh ? ^^

    ReplyDelete
  4. mmg berbeza sangat2 lah kan.. tapi lagi suke mekap yg tak ubah sangat rupa asal... hehehe

    ReplyDelete
  5. Aduss..beza gile..ade yg mmg betul² cute...ade muke yg x bleh bla tpi make up..makk aiiii....huhuhuhu..

    p/s : nk join pi make up jgak la...huhuu...

    ReplyDelete
  6. lens 2 yg buat diaowg lOok different

    ReplyDelete
  7. syue ! ya , tol tu , esh jelez arh , ekeke :) ok , tq yupo

    ReplyDelete
  8. nurul mazni , tu la , nmpk natural who we are kan ? hehe

    ReplyDelete
  9. ameh , hehhe , tu la , anys nak join gak la , kikiki .

    ReplyDelete
  10. mila , yup , anys sedar awal2 lg , hehehe , lens tu !

    ReplyDelete
  11. cantek , ya !! setuju bgt !!

    ReplyDelete
  12. kalo muka kita camne ek??

    salam kenal~

    p/s: Jom join giveaway kat blog ahkak

    ReplyDelete
  13. Berbeza gila muke sebelum dan selepas make up >.<

    ReplyDelete
  14. itulah dinamakan magis...
    hehe...
    make up memang boleh buat macam tu....
    (n_n)

    ReplyDelete

Latest Instagrams

© Anis Nadhilah. Design by Fearne.