aww ! bila budak tu pakai contact lens nampak cantik la:

April 10, 2011

 assalamualaikum n hi .
wahh , bernafsu lak nak mgentri , nak mnunjuk la tu budak tu beli contact lens baru . adess , abaikan la, bukan CL ACUVUE pun . tapi korean made punya , suka la suka dpt CL tu sebab badan die balut kiut miut arhh . aigoo , mesti tak phm kan apa aku ckp . sila abaikan sekali lagi , cuba tengok nie :)


.
.

.
.

.

.

.

CL neh diberi nama Dreamy I . so cute , lingkarannya berwarna hitam pekat dan tebal. so mata akan nmpk lebih mnyerlah ,CL neh 100% korean made , selesa sgt bila pkai , ta rasa sengal2 , hee . yup . betul , power pn boleh pilih , contoh 100d ke 200d kew , but the price remains unchanged . cup ! aku amek violet n grey :)

12 comments

  1. ya !! betul ! heee. ly , tgu anys nak ke blog nelly !

    ReplyDelete
  2. mak aiiii,,,
    cantiknyer....

    suka2,,

    ReplyDelete
  3. sara , mmg cantik pn kan , huu

    ReplyDelete
  4. i suka tengok orang pakai contact lens , nampak comel sangat . sayang nye i xbole nak pakai :(

    ReplyDelete
  5. Hello Sweetie ..

    Feel free to visit us yeah at http://momoeyes.blogspot.com/

    100% GENUINE CIRCLE LENS IMPORTED FROM KOREA!! -ALL READY STOCK YEAH! =D

    ReplyDelete
  6. diera ,ye , anys pn , npa diera xleh ?

    ReplyDelete
  7. wah cantiknya...
    macam nak beli jugak je...
    ada jual ke???
    hehe...
    (n_n)

    ReplyDelete
  8. haha , ada jual , tapi bukan anys larw , kikiki

    ReplyDelete

Latest Instagrams

© Anis Nadhilah. Design by Fearne.