seoguil chuka hamnida unnie !

April 11, 2011

seoguil chuka hamnida ! seoguil chuka hamnida  ! seoguil chuka hamnida unnie ZETTY n my Qayyum ! 
yeah , syok beh beberapa jam lagi nak celebrate bufday for my precious person in da world , yuu . ta sabar nak makan kek besar and bersuka ria , ekeke .ta sbar ni nak bersiap gojes  malam nieh , yahoo. beberapa jam yang lepas teman my mommy beli present for her daug. aku jelez habis arhh . sebab sebab present die bernilai sbji netbook , grrr . . seriously jelez jelez ! xpa xpa . tgu nanti bufday aku , aku take 4 granted habeh habisan , uishh , jaat arh kao ni anys , cut cut cut ! act kebelakangan nieh penat sesangat taw , aieh. macam orang berkerja pulak ye , holarw tep2 ary ke sekolah 7.30 balik around 3 or 4 pm . hari-hari aku di sekolah jek la , nak skip rugi . yela , bukan calang2 stayback taw , banyak ilmu boleh dpt . emmm  emm . emm . da gagap tak taw nak ntri apa sbnaqnya .. i'm not good in writing actu' . oh . aku sekarang tengah kombate playing chess . ada tournament next monday , weh , tournament tu apa ? balik buka kamus la , aku pun main bedai ja , haha .. nak lawan chess tue pringkat daerah , pringkat ngeri ke Langkawi weh . NAK PI !! alamak Ter Cap LOck la . betoi ni , nak pi , nak pi ! so Doakan aku menang ye pringkat daerah ni , tak JOhan , Naib pun jadi la , kamsahamnida ! phogoshipeo paboya ! nah cadbury sekeping cz sudi baca entri ala2 mico ni , aku nak berambus main chess online ! 
saranghae kim hyun joong n dong hae + si won !

6 comments

  1. haha ,. da lepas la nelly :)

    ReplyDelete
  2. wah.. good luck okey...
    main elok2...
    kalahkan pihak lawan...
    hehe...
    (n_n)

    ReplyDelete
  3. wah.. good luck okey...
    main elok2...
    kalahkan pihak lawan...
    hehe...
    (n_n)

    ReplyDelete
  4. hahah , lawan da td , da kalahkan da pn , huhuuhu

    ReplyDelete

Latest Instagrams

© Anis Nadhilah. Design by Fearne.