title hampeh , mcm na gila~

January 30, 2011


aiyaak !. tajok entry cam G.E.L.A.B.AH.


tgk post title aku , dya xmaw lekat betul2 apa yang aku type uh , heh , kegeraman yang melambung2 nehh , apa yang aku da modified pn aku tataw , ta suka betul , 
heh 'datuk blog,' bila kao na pulih eh , da penat aku mncari taw , kao ny ape hal , yang bikin pasal gn wa pehal ? ta pasal2 wa kene ngadap kao berjam2 pas nehh ,
 wehh , kao nehh , gila laaaa,,aku syang kao taw, hari2 aku belek kao,hari2 aku usha kao, ta kira aku manyak homework ke ,apa kew . bnda wajib lam daily routine aku engkao la taw , sebelom tytow pn aku asek pikir kao taw , kao neh bikin aku UPSET laaa,
 aku menci kao, menci menci menci , (buad smentara waktu)  


heheh , sound tool kegemaran nenek moyang aku , uhuu
-peace-

oh yeah , sementara uh aku na amek award ny , dinyah tahkta kn kelmarin , apa ayat aku guna da .

di ijazahkan oleh sumaiyah

::::

::::
::::
::::
:
PROEED FAILURE


eh eh , x x , kunk marah pulak org yang kasi ini award , da lama ta dpat award taw , an dis is MY 21 AWARD TAW . :PPP

1)bila korang start blogging?

err , bila aku mula creates blog larwh , uhu, but privte blog lama aku tuh , cz its totally personal taw .
ta sapa aku bg bca , seorang pnyimpan rahsia la kata kan.


2) korangg rase mane lagie best ? ( blog , twitter , facebook , forming , myspace )

ouhh , mcm susah la na ckp.CZ aku cepat buhsan dgn sumthinxx , OUH TIDAKK , okeh street tu de puins , dulu suke on fb , skunk more at bloggie , so NEXTT ?


3) korangg rase nakk takk jadie blogger popular satu dunia ?
heeeheh , tah , kdg2 nak , uhuu , cz bez ow dlm dunia blogging , heee
kdg2 tanak , cz susah na muntahh feeling , hehhxx

4) korangg betol-betol puas hati ke ngan blogg korangg ?
oh no no , ta penah puas , hehe , but poas jugak laa ,
apa aku merapek nuih ?

5) pandangan korang tentangg blogg http://babuntal.blogspot.com?
ouhh , suweet gituw .


6) korangg rase blogg korangg dari usahe sendiri atauu copy dari orangg laen 

ehh , 200% full edited by A.N . a.k.a  anys nadhilah


7) mesti tag kad 4 orgg  ( takk boleyy tagg kad orangg ygg same )

korang tuka soklan nbe 5 ke http://blurrr4evablurr.blogspot.com/ ok ?

paipai ^^,



2 comments

Latest Instagrams

© Anis Nadhilah. Design by Fearne.