bLOG yang ...(xtw na ckp)

January 10, 2011

esh bukan nak kata dekat blogger nih ,
tapi mmg knyataan nya di mata ku blog dya sgt SEMAK, mngalah kn hutan HUJAN tropika,
hutan HUJAN tropika xpew ag , sejuk jugak mAta AKU memandang ,
tApI bile aku buka jewp blog nyh .. mmg aq rase semak laaa, kusut mcm tuh , saket mata !!
n perasaan aku bercmpur aduk , semak or cute ? grr , CUTE ?belah rr ! ^^~ kalo kemas tuh , mmg out la, cehh ! tapi aku phm ,,, da owner still in secondary skowl, so mmg agk CHILDISH kowt,,
hmm knytaan di atas xda kena mengena dgn hidup n mati xlain ta buka blog nehh ! try la buka ,,,




its MINE !!
AKU SEDANG MENGUTUK BRG KEPUNYAAN SNIRI KEW ?
ouhh tidak ! xmao ><
p/s : x .. sbenarnya aku juz na mnx pndapat blogger2 ? blog aku neh camana di mata korang
semak sgt eh ?(keciwa) xde lnsung ciri2 cute uh ?(senyum sikit)
heee . 


*THANKXXsss 4 GIVING COMMENDATION. (cehh, mcm la akn dipuji)

20 comments

  1. ok la tu.. cantik dah.. tapi rasanye bende yg gerak2 ni buat blog ni slow sgt nk bukak.. mungkin sbb berukband ejulz yg slow tahap gaban ni kot.. heHe

    ReplyDelete
  2. banyak sangat mnde yg dy letak, jd berat cket blog ney :)

    ReplyDelete
  3. @ejul .
    yekew ? thx ehh , anys akn boang sikit2 ,huuu..

    ReplyDelete
  4. @fragile. berat kew ? maap yew susah2,,

    ReplyDelete
  5. blog canik dan kemas...tapi berat...
    sila pakai lagu blog yg ada melody or lagu yang instrumental..nanti hilang mood blogger yg dtg blog kamu bla lagu kuat2 mcm skg ni...

    widget blink2 yang tak penting tak yah letak k cyg :)

    pape pon blog kamu sesaui dengan usia kamu...cute!

    ReplyDelete
  6. nk tanya mane tukar font blog? nak tau

    ReplyDelete
  7. @cik mas
    yekew cntik n kemas , cantik uh stuju ag, hee , tapi kemas kew ? tgk mcm penuh sawang2 ,
    ok2, anys akn try letk music uh .
    ok, heee . tengs again yaw !
    tuka font eh ? jap k

    ReplyDelete
  8. nakai Setuju dgn pendapat blogger len...

    ReplyDelete
  9. tula..jangan letak widget-widget yang boleh buat berat blog bertambah

    ReplyDelete
  10. terlampau cerah kot.. tapi comeyyyy ^__^ pastu ade gambar lawa lawa kat tepi tepi ni.. hehe best :)




    http://mas-azimah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. erza bg pndapat ye...
    erza rse..lagu blog xyh kot..sbb org lmbt nk loading...gmbr2 kt tepi pon kurangkn..hehhee...
    jgn trasa ye..jus bg pndapat..:)

    ReplyDelete
  12. blog nie cute je...load pun cepat...comel...tak de semak pun..blog wan betul kot semak..ehehhe

    ReplyDelete
  13. HEllo! Regarding your question: yes, you're blog is cute but it takes longer or slow to load your page i think because of your widgets. But yeah... its your page its your blog so you can do whatever you want. :)

    Have a nice day!

    ReplyDelete
  14. @encik nakal
    yea ? tengs eh 4 leaving cmment!

    ReplyDelete
  15. @hazwan
    okehhh ,anys akn bljar untk boang smoa widget yang mmberatkn uh ,hee . sayang nya !!

    ReplyDelete
  16. @mas
    tengs eh , biase2 jek , ^_^ huu .

    ReplyDelete
  17. @erza .
    okeh , tengs bg pndpt , i will try , tapi boang lgu uh ta sure r. hee

    ReplyDelete
  18. @wan hazel
    yekew ? tapi rmai org ckp berat , anys buka pn ok jewp, cepat .. hee .
    tengs eh ,,

    ReplyDelete
  19. @allen
    hellow .tq yaw .. err take long time eh ? but when i check my blog weight, its only TAKE a few seconds to load it,
    anyway , tengs again .
    luv u guys 4 supporting me .
    feelING like famous blogger ARH ,haha.

    ReplyDelete

Latest Instagrams

© Anis Nadhilah. Design by Fearne.