sapa lah tetamu kehormat neh ?!

January 12, 2011

*Entry agak pnas , lebih baek ta pyh baca :{



silah de villa: hehe.. cutenye blog nih.lg2 dgn lagu speak now
TETAMU: tuan pon lebih krg mcm blog !
TETAMU : mengata blog org, blog kau pon semak jugak .. nak masok pon teragak-agak...hodoh lak tu,, tukar la weh

kl@n@: jln2.. blog yg cute..

weh ! tabik la kt kao syg . jadi pengapit , haha . 

 tabik ?? woyy budak , dgq snie .
Aku cukup pantang law benda yang aku ta uat ada org kata aku buat .
Awat y unx bdowh sgt ,
Awat yang ta cerdik sgt syg ?
Mak pak unx ta ajaq ka cara na berbudi bhasa kit ,
Bdooo la ,
Neh cek na tnya , msa bila la aku mgta at blog unx ? ha ? bdowh punya org , ta hingin arh aku na mgutuk blog org , blog aku sniri pn ta elok mna,
Bdowh ! if unx na kata blog aku ta elok mcm babi corok mna pn , aku ta kesah !
AKU TA KESAH ! TAKKKK KESAH !!!!

I DON’T CARE ! SO NO ONE SHOULD CARE !


Lagi satu , unx sapa na judge blog ,? Na judge brg kpnyaan akuw ?
Unx sapa ? awat ? unx jelez thap dewa bgn ka ha ?weh cermin diri unx sniri sikit .. sedaq la sma bullshit, .
Aku ta hot smpy mcm ny law unx setakat kta blog hdoh , blog aku ta lawa mcm blog unx, blog aku ta kemas , atau blog aku ta dapat anugerah sial pa pn. Aku ta pnh ajak unx masok blog aku,beh uh napa unx na msok pn teragak2 ha ? haha , sah hafal url . sial la kao budak !ini  blog aku , atas nma aku , suka aty arhh ! aku hnya akan ajak blogger yang ada attitude , jap . unx phm x r mksod attitude . @@:@@ . org ta cerdik la katakan . aku bukan na kta aku pandai sgt. aku pn bdoh jugak . tapi aku xla dk sja2 na p cari psay dgn org y aku ta kenal , gila la kao, sungguh gila sewel ! FUCK OFF ! 1st tyme jumpa org y hilang akal mcm kao , kalo ta hilang pn, mungkin tada kowt , haha ~

Dah kutuk blog aku, kutuk aku pulak , bengong !! Suka aty aku larw aku na semak ka, na apa ka ?
Suka aty aku la na jd bohsia ka , apa ka, mak pak aku pn ta kesah . then who are u tetamu?
WEH budak . KAIN UNX SNIRI PN TERLONDEH , na jga tepi kain aku pulak ,BELAH RR !! dsar mrempat !Hergh , setan byk !Unx yang mula carik psai dlu , then aku juz buad apa y ptot dibuad .
al long last . wish u HELL !
-THE END-



P/S kalo blogger laen yang bca , sory penggunaan kta y agk kasar kowt , 


20 comments

  1. haishh..sapa la yg jhat sgt ktuk blog kwn akuw nyh??
    sabar anyss....blog ang cute..dya jelez kot..hahhaha

    ReplyDelete
  2. act care pleng muddah jgn layan..

    dye jeles tu je.

    cill ye sygg

    ReplyDelete
  3. @nia-athena
    ok3 , hee ,tengs eh nia ,
    dh tu ta tggl link dye pn , haha . nmpk sgt pngecut na kta at org pn , kta depan2la woy . .grr

    ReplyDelete
  4. @ila
    tengs okeh . yup anys xlyn lg , mmg jeles pn kowt ,hux3

    ReplyDelete
  5. Okayy , since saya da banyak kali kene macam awk , nasihat saya , AWAK IGNORE jea bende2 tu , tak luak pon kan , macam saya kene maki blogg saye warne pink , mule2 saye pon MARAH tapi kalau marah tak bawak ape2 untung pown kan . sabar tau , :)

    ReplyDelete
  6. anys , org mcm tuh tak perlu layankan .
    buat bazir mase and emosi je nak pikir kan pasal orang macam tuh .
    kalau die buat camtuh , nampak sangat die tuh jeles . takyah layan lah orang macam tuh . pikir pasal bende lain pon lagi bagus kan hanis ? ;)

    ReplyDelete
  7. @zuai
    yew anys pkir2 alek td ta guna emo sgt , myb this is da first tyme kowt org ta pueh aty at anys dlm blog, hot skit cz dye tudoh anys, 2 jeea , anys y buruk dpn org laen, sdgkn i know nothing. yes i will ignore he or she cz mg betul pn kan , ta dpt ape pn , tengs yaw !

    ReplyDelete
  8. @dibahazim
    yupo3 , betul tuh , dye jelez larh tuh , aha . ag pun uatpa pkir sal org yang ta penting sikit un kn , ok . ta emo ag,huu. tengs dear^_^

    ReplyDelete
  9. buat bodo je kat org gitu..grrr.
    geram plak ase. haha

    ReplyDelete
  10. dia jls tuh, jgn lyn~
    hahaha. blog ni cute pe.
    so kak anyss, sabaq ja la.
    ahahah :)

    ReplyDelete
  11. @graphix ,
    yaw ! anys da buad bdo , eh eh . hee .
    geram eh ? yo kite geng , hee .

    ReplyDelete
  12. #cik-shiqah
    tengs eh ,ok anys sbar jewp.

    ReplyDelete
  13. Org mcm tu tak payah layan dek...
    mmg kes jeles ngan ko la dia tu...x dpt hentam dr depan dia main belakang la ngan ko kan...cuba trus bg url betul2 la klu berani..ngeh3

    ReplyDelete
  14. join my first contest..

    http://whathapeen.blogspot.com

    ReplyDelete
  15. sabar sabr . biar kan je budak tuh . akal singkat . ;)

    ReplyDelete
  16. @baby yats
    ok dear , anys ta lyn lg . err btul la tuh dye jelez , wakaka .pendek kata dya pengecut kowt . hipokrit .hamek kao tetamu .

    ReplyDelete
  17. @wafa
    like ur words badly . ^_^
    yaw !
    AKAL SINGKAT LA KAO tetamu. HAHA .

    ReplyDelete
  18. takut larr..kak anys marah..gerun >.< haha

    ReplyDelete
  19. @bihah lolipop
    ahaha , ary uh hot skit larw + sakit aty kowt,ngee , err ta pyh tkowt2, huuu

    ReplyDelete

Latest Instagrams

© Anis Nadhilah. Design by Fearne.