interesting blog award♥

November 21, 2010

OMG ! OMG ! OMG !
apew tuh ?
INTERESTING BLOG AWARD ?
waaahh , kagum nyew , heehee
yeehaaa !
blog iny mseh baru ta smpy sbulan tapi da dpt AWARD ?
bezz nyew , hwa3 .
(ehem)
tengs a lot dekat sowg kakak chumil lagi baek neh cz bg aq award
hehehe kakak ellyana nama nya .
now WANNA proceed my award .



meh2 ktew proceed some QUES y dberi, huu
GUY.. ARE YOU READY?
lets go !

gogogo><


1.miss fairytale berdiaries di mata kalian:
baek+chumil+periang+ramah+adew blog y cute+like


2.name blog anda dan kenapa anda letak name itu:
imperfect without you .
kenapa letak eh ? sbb ta perfect la without korang korang korang


3.name URL blog anda dan dari mane datangnya idea tu :
blurrr4evablurr.blogspot.com
sajew gewdix2,tetibanyew pikiran aku jadi blurr , heee



4. apekah kaedah dalam penulisan blog anda:
kaedah cun , hehheeh . ta tetap la janji cun melecun.hoho



5. apa perasaan anda bila tengok blog org chantek & menarik sedangkan blog anda tidak:
cemburu+buad xtaw kot hehe .
blog syew un apa kurang nyaw , wiwiwi



6. bilakah blog anda diwujudkan:
belog ini baru saje bulan ini ,huhu.
but old blog first july.



7. siapakah org pertama yg tahu dan menjadi follower blog anda:
my friend laa . hee.
miss nia



8. sila tag 5 org lain untk menerima anugerah dan pas kan syarat syarat ini:
siap!!!!


DONE !!

kalau adek2 kakak manis nak award nih .
syarat syaratnyew adalah anda semua kena jawab soklan soklan seperti berikot ~~

1. IMPERFECT WITHOUT YOU di mata kalian:
2. name blog anda dan kenape anda letak name itu:
3. name URL blog anda dan dari mane datangnya idea tu:
4. apekah kaedah dalam penulisan blog anda:
5. apa perasaan anda bila tengok blog org chantek & menarik sedangkan blog anda tidak
6. bilakah blog anda diwujudkan:
7. siapakah org pertama yg tahu dan menjadi follower blog anda:
8. sila tag 5 org lain untk menerima anugerah dan pas kan syarat syarat ini:
siap!!!!




Post a Comment

Latest Instagrams

© Anis Nadhilah. Design by Fearne.