aku rindu blogging! siapa lagi rindu ?

6 comments
hai . just like suddenly aku rasa nak tulis blog. lama kan tak menaip. lama rasanya aku tak berkecimpung dalam dunia blogging ni. kalau diimbas balik zaman dulu dulu , suka betul aku baca blog , tulis blog, lepas tu blogwalking ke blog blog lain. ya allah rindu sangat. tak tahu la nak cakap macam blogging ni has become part of my life since aku form 4 kut. dulu buka blog rasa sangat sangat seronok dengan lagunya , everything is so personal and so me!

fast forward 10 tahun yang akan datang..
hambar.. berdebu berkabus blog aku ni.
traffic jangan cakap. sendu. haha
aku teringin la dunia blogging back seperti dulu.
bila la zaman tu akan berpatah balik.
aku tahu instagram , facebook dan youtube has taken over.
but for me blogging is unique.
you can know a person from a deeper level.
tiber ada gambar aku hahaha

my suggestion la to blogger, make an apps yang very versatile and very easy to use. buat macam twitter macam tu. but it doesn't have to be blogger.com . make a new revolution. otak bisnes aku mai dah. if only if i can develop an apps like instagram , i would make it like instagram but it is blog. tiba2 aku terpikir, it is kinda like bloglovin lah! hahahahhaha. apa la aku ni. tapi bloglovin still link with blogger. but that a nice apps there cuma tak semua blogger yang aku suka ada dalam bloglovin tu.

ok sini saja lah merepek. saja nak merepek. kbye

6 comments

  1. agree much about the blogger apps! :D

    ReplyDelete
  2. hai! sama la kita. baru start menulis blog balik dua hari lepas. haha!

    ReplyDelete
  3. sy mula blogging tahun 2015.. masa tu rasa syok sgat.. skrg nir mcm dah ramai tak aktif..

    ReplyDelete
    Replies
    1. betuii syok gila kot zaman blogging dlu. sehari tak buka blog tak akan sah !

      Delete