Gym di Fairpark, Ipoh

February 24, 2015

 Anis pergi gym hari tu (OMOOO OMO!!). hehe saja je pergi sebab kawan ajak plus macam nak try jugak experience sekali pergi gym.. Tapi , aip.. Jangan salah paham. Anis pergi buat cardio je.. Tak de la sampai nak bina muscle sixpack , biceps bagai.. Gym ni dekat Fairpark,Ipoh.. Berhampiran dengan petronas.. Harga Rm10 per entry.. Masa : tidak terhad. So enjoy la puas puas noh. Hari tu anis pergi sakit habis abdominal muscle ni.. Sbb anis buat sit up.. Tp best buat sit up guna equipment yang disediakan tu.. Lebih convenient omputih kata ❤️ Enjoy the pictures















12 comments

  1. Ish.. Lamanya tak g gym..nape cam tak ramai ek kat gym tu? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha! pergi la..boleh kurus huhu. A'ah, sebab awal lagi time tu.. Pukul 9 camtu..

      Delete
  2. pernah lalu je depan gym ni.. masuknya tak hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan.. Anis pun selalu cmtu,kalau bukan kawan anis yang ajak, memang tengok tiap2 hari je laa

      Delete
  3. bestnya pergi gym. banyakkan bersenam n jaga kesihatan. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe. Bv kena try.. Best jugak sekali sakala buat cardio atas mesin huhuu

      Delete
  4. ehhh pesal terselit gambar roti canai kat tetengah tu?? hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahah! Mula mula nak cerita sikit sikit dalam entry ni, mula mula g bekfast semua dulu.. Tapi busy siket sekrang.. Tak sempat hehee

      Delete
  5. Macam banyak tangkap gambar je..!! :p

    ReplyDelete
  6. Salam sis. Nak tanya, gym ni mmg khas untuk perempuan je eh? Ada kick boxing tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam . takkk .ada lelaki . tp mcm 30-an . kick boxing mcm takda . tp tak sure yang .

      Delete
  7. Salam sis. Nak tanya, gym ni mmg khas untuk perempuan je eh? Ada kick boxing tak?

    ReplyDelete

Latest Instagrams

© Anis Nadhilah. Design by Fearne.