Start new module! ( nervous system)

January 13, 2015



Hai dan salam semua.. Dari semalam lagi  dah masuk module baru iaitu module nervous system. Haaa kali ni cik anis akan bermain dengan urat urat otak bagai pulak ye. Bersedia nak pshyco2 sikit pasni. First impression dengan module ni is it must be damn complicated because we're talking about brain! We don't know what people think but we only know the blood flow to the brain. 

Aku bersyukur sangat nasib baik la otak kita ni ada pelindung yang tak rak dek hujan tak lekang dek panas . Apa tu?? Mesti la ni !

Skull

Nervous lah nak travel more and go deeper into this module. So far it was so fun and interesting! Ada la belajar sikit anatomy of of nervous system. 

Ada brain ada spinal cord , spinal cord in malay ialah urat tunjang eh? Ye kot kannnn. Jangan biar orang main dengan kepala tau coz it is damn dangerous.Without brain, you shall die

P/s aku tak sangka aku akan letak skull of azkaban ni dalam blog aku . Lariiii

5 comments

Latest Instagrams

© Anis Nadhilah. Design by Fearne.