Kempen Blogbuster tinggal 5 hari lagi

January 5, 2015

ITak sangka akhirnya dah habis dah kempen blogbuster video maybank dari Nuffnang ni. Macam menyesal sikit sebab tak blogwalking puas puas jadi traffic kat blog akan tinggi sikit kan..

Traffic satakat ni macam ciput je.. Ciput yang sedia kala. Kiranya maintain je la. Sedih tu ada sikit. Tapi tak apa la kan. Kenapa nak sedih sangat, life must move on. Huhuu

Banyak benda yang buat aku sedih lately, but never mind lah. Hm 

4 comments

  1. is okay ada rezeki x kemana gitu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you Maria! Betul tu.. Thank for the support

      Delete
  2. BV dah klik tengok2. masih takdapat tengok yg 1 lagi. haha. :D
    jangan sedih2 tau. happy2 slalu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha yekeeee BV.. Alaaa insyallah nanti ada kot time bv boleh tengok hehe

      Delete

Latest Instagrams

© Anis Nadhilah. Design by Fearne.